Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos fotót adni/küldeni a násznépnek az esküvő után?
Elgondolkodtam ezen, mert eddig úgy gondoltam, hogy illik és igen is fontos része az esküvőnek. Már csak az 'utógondozásban'is ...
Viszont leginkább (már amennyire tudom) ezzel köszöni meg a pár, hogy részt vett a násznép az esküvőn.
Mi pedig az esküvőn már 3 féle ajándékkal is kedveskedtünk a meghívottaknak.
Ezek után még elvárható, hogy a pár fotót is adjon/küldjön?
Amikor mi voltunk esküvőkön, akkor volt, hogy kaptunk utólag. Bevallom őszintén, akármennyire is jó barátokról/rokonokról volt/van szó, mindig a fiókban landoltak a képek.
Véleményetek?
anyum keresztlánya esküvőjéről úgy lett képünk, hogy én is fényképezte, é az igazi fotós által készített képek úgy lettek, hogy amikor megérkeztek az előhívott képek akkor a rokonság végig nézte és mindenki abból rendelt utólag ami tetszett neki persze saját költségre a pár nem fizette ki.
Szerintem ez így teljesen korrekt aki akar képet az a saját költségére kérhet.
Szerintem illene. Mi kb egy éve voltunk egy esküvőn egy nagyon kedves rokonnál, akikkel sajnos csak ritkán tudunk találkozni. A menyasszonytáncra nagyon sok pénzt adtunk nekik és ők annyit sem tettek meg, hogy a képeket elküldjék az esküvőről. Pedig azóta már baba is született és róla sem tudunk semmit.
Szerintem pár fénykép a legkevesebb, legalább a közeli rokonoknak.
Az esküvőről magáról kb. 12 ezer képünk van úgy, hogy 1 hónap alatt kaptuk meg a fotósunktól is (ő maga csinált 4ezret) és a násznéptől.
Lényegében nem volt olyan pár/barátunk vagy család, aki/akik ne fényképeztek volna.
Mi is fényképeztünk, de azért jól esett volna. A fényképész sokkal szebb képeket csinált.
Lehet, hogy neked ez nem számítana, de nem tudhatod másoknak mennyire fontos. Vannak akik ragaszkodnak az efféle emlékekhez.
Én is az előttem szólóval értek egyet. Szerintem egy csoport képet kellene elküldeni mindenkinek.
Mondjuk amikor az én unokatestvérem nősült, ők esküvői újságot küldtek, családonként egyet. Ebben csak fekete-fehér fotók vannak az esküvőről és a nászútjukról, meg egy-két vicces hozzászólása képekhez, meg poénos hirdetések, mint például:"Eladnám összes 39-es méretű lábbelim, mert a férjem az ígérte a tenyerén fog hordozni." Meg egy névsor a végén a meghívottakról.
Semmi extra az egész, egy lézernyomtatóval lett kinyomtatva, és össze lett tűzve. Szerintem nagyon ötletes és sok év múlva is jó elővenni. Ja meg raktak mellé egy színes képet, amin ők ketten vannak. Ennyi. Szerintem egyedi és maradandó is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!