Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
 81/93 anonim ***** válasza:
84%
én nő vagyok,mégis azt mondom,hogy ne lehessen már egy pasiba egymás után így megalázni,legyen férfi,és vágjon vissza,ha a nő túl sokat képzel magáról,ami ebben az esetben valós....ne haragudj kérdező,de én egy ilyen alamuszi nyuszi pasival össze sem jönnék,nem szeretem én viselni a nadrágot,nem azt mondom,hogy agyon kell verni,de észhez kellett volna térítened....
2012. dec. 6. 15:53
 82/93 A kérdező kommentje:
Mikor kellett volna észhez térítenem? Elküldtem, elment. Nem fogom meggondolni magam és nem fogom visszaengedni, megundorodtam Tőle, soha nem kellene már, akkor sem, ha most fáj. Nem kell, hogy sajnáljanak és nem érdekel, hogy ki mennyire tart férfiatlannak, nem fogok r ohadékként viselkedni azért, mert Ő r ohadék, az engem minősítene, ez meg Őt. A szemet szemért vakítja meg az egész világot. Mit mondok majd a barátaimnak, a családomnak? Megcsalt, megalázott ezért megmutattam mekkora férfi vagyok, úgyhogy jól megvertem és kib asztam a dolgait? Ameddig a bosszú hajt, addig még érzek valamit és én nem akarok érezni semmit, el akarom felejteni és el is fogom.
2012. dec. 6. 16:54
 83/93 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok a kérdező szerint "arogáns" női hozzászóló (ha nem törölték). szerintem most jól csinálja a kérdező, jól tette, amit tett, ha ehhez tartja magát és nem lágyul el (nem fogadja vissza, amikor könyörög), akkor nem is lesz semmi gáz. túl lesz rajta és készen áll egy újabb kapcsolatra. ami a hóra v a küszöb elé dobálást illeti, a kérdezővel értek egyet: ne legyen kisstílű, ne süllyedjen le az ex szintjére. szakítani elegánsan kell, főleg, ha megvan az erkölcsi fölény is. a fröcsögéssel csak saját magát alázná.
2012. dec. 6. 17:07
 84/93 anonim ***** válasza:
100%

Megverni azért sem érdemes, mert te mennél a börtönbe. A cuccait meg tombolás nélkül is szépen ki lehet rakni a ház elé; majd ő összeszedi, ha kell neki.

Most szomorú vagy és csalódott, de majd belátod, hogy mennyire szerencsés vagy, hogy végül nem vetted el.

Ez egy durva élmény, de ne keseredj meg.

2012. dec. 6. 17:09
 85/93 anonim ***** válasza:
21%
Én visszakonyorognem magam hozza(latszolag) jol megdugnam mindenet kemenyen, aztan mondanam, h tipli és vidd a cuccod is. Majd megkoszonnem a jo ba... ast es belerohognek az arcaba. 25N
2012. dec. 12. 10:06
 86/93 anonim ***** válasza:
21%
NEM fogod tudni elfelejteni es tulleni rajta, amig te vagy ennyire megalazva.
2012. dec. 12. 10:08
 87/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsot, de nem lenne már gusztusom a kezét sem megfogni nem, hogy még megdugni bárhogyan is. Megalázottnak éreztem magam, de minden reggellel múlik, egyre boldogabban kelek fel.
2012. dec. 12. 14:14
 88/93 anonim ***** válasza:
73%

ma 10:06

AAA ez nem semmi hogy nő létére ilyet mond:DD

De amúgy én is ezt tenném a helyedben.Vissza könyörögném és jó keményen megkúrnám bosszuból!!Csináltam már ezt és iszonyat jól esett és revansot vettem rajta úgy érzem.Ráélveztem szét kentem rajta és ott hagytam az ágyon mint egy darab fa darabot,ahogy elélveztem már szinte fel is voltam öltözve:D

Utánna szépen haza küldtem.:D Jól esett!

2012. dec. 12. 14:44
 89/93 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet megérteni azon, hogy nincs már gusztusom beledugni a farkamat egy olyan nőbe, aki ezt tette velem? Hogy lehet mindenki ennyire primitív? Nincs kedvem vele lefeküdni, dugni, baszni, fel lehet ezt fogni?
2012. dec. 12. 14:57
 90/93 anonim ***** válasza:
10%

ma 14:57

Akkor csinálj amit akarsz én lesz@rom..csak tanács volt..jó feszűltésg levezetés lenne.Nekem segített és jól esett az egész.Nem mondta senki hogy neked ezt kell tenned.Ki így ki úgy.

2012. dec. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!