Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.
Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.2012. dec. 3. 17:46
11/93 A kérdező kommentje:
Én is tipikusnak éreztem, hogy mindenki azt hiszi, csak a férfi teheti ezt, pedig leírtam, hogy én leszek a férj.
2012. dec. 3. 17:56
12/93 anonim válasza:
Nab@zmeg,jegyben jartok,szeretoket tart uton-utfelen es meg o szabja meg hogy majd akkor szakit ha ez meg az lesz,es te meg kerdezed hogy ossze e hazasodjatok?!! (!!!!!!) Ha ezt mas kerdezne te mit tanacsolnal?? Nekem is felrek.rt a menyasszonyom,kderult,visszakertem a gyurut,nem adta,levettem az enyemet es bedobtam a szemetesebe,othol sirtam kicsit,volt egy kis depresszio egy darabig,es kesz.Ennek lassan 10 evees nem bantam meg mert talaltam nalla sokkal jobbat,ezt tanacsolom neked is.
13/93 anonim válasza:
Benne van a kérdésben, hogy ő lesz a FÉRJ.
Kérdező, nem nagyon értelek. Elhiszem hogy szereted, de komolyan így akarod leélni az életed?
14/93 anonim válasza:
Férfi vagy nő teljesen mindegy. Ha valaki egyszer az életben megbotlik, akkor ellehet gondolkozni a folytatáson. De ha már szeretőnél tartunk akkor nincs más megoldás, mint kidobni a francba.
15/93 A kérdező kommentje:
Félek elhagyni, pedig tudom, hogy mást nem lehet. Nem akartam elhinni amit mondd, nem akartam elhinni a feltételeit. Nem akarom elhinni ezt az egészet, mindent elterveztem, ezért dolgoztam, ezért éltem, vártam az esküvőt, a gyerekeinket, a hosszú közös életet, minden annyira jó volt, vagy jónak tűnt, nem értem miért történt ez.
2012. dec. 3. 17:59
16/93 anonim válasza:
Te sem gondolhatod komolyan ezt a házasságot! Most és korábban is megcsalt, továbbra is ezt fogja tenni. Visszatart a jó modorom, hogy kimondjam, micsoda ő...
17/93 anonim válasza:
A menyasszonyod egy ócska k.urva, a nők szégyene. Ha ezek után elveszed, akkor megérdemled a sorsod.
18/93 anonim válasza:
Először csak a házasságig van szerető, hogy megtudja milyen leszel. Aztán a gyerekvállalásig, hogy megtudja milyen leszel. Aztán a gyerek születés utánig (feltéve, hogy tőled lesz terhes), hogy megtudja milyen leszel. És mire magadhoz térsz, felneveltél pár zabigyereket és megkeseredett ember lettél.
19/93 anonim válasza:
Es a legdurvabb hogy FELTETELEI vannak b@zzeg!!! Aztmondanam a feltetelekre amit az enyemnek is mondtam "any@d"... 12-es ujra
20/93 anonim válasza:
Ne bántsátok már, hisz szereti. Van ilyen, hogy megaláznak, te meg mégis őt akarod. Ennek nem lehet parancsolni. Persze, ez egy elég tisztességtelen dolog, de van ilyen. sajnos. Azt nem tudod kérdező, hogy ő ,ha már szeretőt tart, miért ragaszkodik a házassághoz. Mid van neked, ami neki kellhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!