Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
 21/93 anonim ***** válasza:
78%
Gyere meghívlak ku.rvázni dobd ki ezt a szutykot!!Ilyen nő akarsz elvenni?
2012. dec. 3. 18:06
 22/93 A kérdező kommentje:
Rendes munkám van, elég pénzem és szép házat építettem magunknak a két kezemmel. Tudja, hogy mennyire szeretem, gondolom ezért akar maradni, de én nem akarom, hogy maradjon, el akarom küldeni, de előttem van minden, amit elképzeltem az életről, egyszerűen képtelen vagyok összerakni a dolgait és elküldeni innen, eddig azt hittem egy erős, férfias jellem vagyok de két napja csak sírok.
2012. dec. 3. 18:07
 23/93 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne törölj ki! Ha nem haragszol, a Férj helyett (mivel Férj csak férfi lehet) legyen inkább balf*sz.

Férfi vagy, millió nő van. Téged vonz az, hogy az orrodnál vezet, ohgy vagány. De az ilyennel nem szabad házasodni.

2012. dec. 3. 18:08
 24/93 anonim ***** válasza:
100%

hmm, nagyon árulkodó, h a hozzászólók még úgy is azt feltételezték, h a kérdező a nő, h tulajdonképpen kiderült a kérdésből is, h férfi tette fel

ha összeházasodtok, akkor még nem fogja tudni, h változol-e a házasságtól. tehát akkor még a házassűgotok alatt is csalna egy ideig, h tuti kiderüljön? nagyon sajnállak és együttérzek veled, de hidd el, az a nő csak szórakozik veled. azt érzed, h ő életed szerelme, pedig neki nem sokat jelentesz. sose lennél vele boldog, csak kicsinálna téged. ő melletted is ugyanúgy pasizik, mintha facér lenne. menekülj v tönkre fog tenni!

2012. dec. 3. 18:09
 25/93 anonim ***** válasza:
95%

"azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk,

mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek"

Ebből az következik, hogy ha bármi nem fog neki tetszeni, akkor a férje mellett is szeretőt fog tartani.

Vagyis így is úgy is ott lesz egy harmadik!!!

Amúgy, hogy lehetsz ekkora kretén, hogy ezek után még valami csodára vársz?!

Talán több nő nem létezik ezen a bolygón?? Vagy mi van?!

2012. dec. 3. 18:10
 26/93 anonim ***** válasza:
100%
Az álmod a családi idillről megvalósulhat. Csak keress hozzá egy rendes nőt, ezt meg dobd ki a fenébe.
2012. dec. 3. 18:11
 27/93 A kérdező kommentje:
Nem várok semmit, tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet. Van még nő a földön, de egyenlőre Ő a menyasszonyom, nem megy ilyen gyorsan ezen túllépni.
2012. dec. 3. 18:12
 28/93 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Dobd ki! Oké, hogy szereted de egy idő után nagyon fogod utálni ha elveszed. : ( Sajna én is átéltem ilyet (szerencsére esküvőről szó sem volt) de nagyon megviselt. Együtt maradtam vele és a végén meg hát egyszer kis híján megöltem :D (na jó ez hosszú).

Találsz jobbat! Legtöbb nőnek olyan férfi kell mint amilyen Te vagy és az egyik biztos igazán fog szeretni Téged, úgy ahogy megérdemled és Te is legalább úgy fogod szeretni mint ezt a nőt.

Dobd ki a csajt!!!

2012. dec. 3. 18:12
 29/93 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos vagy, de most szedd magad össze és légy megint férfias jellem!

Tudjuk hogy még az a kép van előtted ahol egy család vagytok, saját gyerekekkel, de előre tudom vetíteni neked hogy mi lesz az egész vége, ugyanis nekem az egyik régi barátomnak sikerült egy hasonló szukát összeszednie.

A csaj terhes lett - tudja a fene hogy a csávótól-e -, a srác mellette maradt.

Felépített egy házat maguknak, nevelte boldogan a kis fiát, mígnem egyszer csak a rib@nc összepakolt, közölte hogy neki ebből elég volt, és otthagyta a srácot a gyerekkel együtt. Azóta se kérdezte meg, mi van a gyerekével.

Ugye te nem szeretnéd ezt?

2012. dec. 3. 18:13
 30/93 anonim ***** válasza:
98%

Elnézést! Egy ilyen "nőt" hogy lehet szeretni!!??????????? És nőnek nevezni??

Tudod hány rendes, aranyos nő van, aki csak egy ilyen pasira vágyik?

Tudod a rendes nők nagy része egy csajozós, piás kretén mellett köt ki a rendes pasik, mint te meg az ilyen ribik mellett. Ritka az, amikor két rendes ember egymásra talál.

Csak az érzelmeid miatt nem érdemes tovább aláznod magad.

Dobd ki hamarabb túl leszel rajta. Ha megtartod életed végéig kínlódni fogsz és eldobod magadtól egy jobb kapcsolat lehetőségét.

Ez a spiné megérdemli, hogy most rajta csattanjon az ostor. Tudja meg mindenki miért lett lefújva a műsor! Nehogy már ilyen tetű szemlélettel még neki legyen szerencséje és a te életed menjen tönkre ne légy már ekkora mártír!

Tudom, hogy fáj de talán tévedtél. Fájdalmas dolog rájönni, hogy mégsem ő az igazi, nem lehet egy ilyen puhatestű bárki életének is az értelme.

A te életed értelme, hogy lealáznak? Akkora papucs leszel mellette mindenki rajtad fog röhögni meg a szarvaidon!

Sajnállak. De légy erős. Hidd el nem ő az igazi! Csak úgy tűnt.

2012. dec. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!