Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj kérdező, megtetted a szükséges lépést! Nagyon jól tetted, hogy sikerült felülemelkedned az egészen. Hál'Istennek legalább nem tud kihasználni, ki tudja mit meg nem csinált volna, hogy lehúzzon anyagilag!

Büszke vagyok rád!Sikerült!

2012. dec. 12. 15:16
 92/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 12. 15:22
 93/93 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján ez a nő teljesen idiótának néz téged és az egója is nagy. Azt képzeli, mindent megtehet mert vagy akkora marha, hogy hozzád bármikor visszamehet. Szóba se állj vele többet. Ha megkeresne, közöd vele mekkora r*banc és hogy neked egy ilyen nem kell feleségnek. Minek? Hogy lehúzzon és elqrválkodja a pénzed? Majd egyszer rájön hogy ő még negyed annyit sem ér mint amennyit képzel, csak addigra a híre megelőzi és normális férfi a háta közepére se kívánja. :)
2012. dec. 12. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!