Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.
Jaj Istenem....ne legyél már ennyire együgyű!
Ne sajnáld azt amit elértél,azt sajnáld,hogy közöd volt ehhez a nőhöz,még lehetsz boldog másvalakivel...
Mondom hogy ez sajnáltatás.....miért sajnálod amit elértél?
Inkább szedd össze magadat,és kezdj el egy normális nővel ismerkedni,ilyenkor a legrosszabb,ha otthon ülsz,és sírsz,sajnálod magad....lehet hogy azért tette ezt meg veled(nem bántásból)mert látta hogy egy gyenge jellem vagy
havaerok nincsenek,akik elvinnének csajozni,iszogatni?
Sosem mennék hozzá olyan emberhez, aki eljegyzett, de valójában meg orbitálisan átvágta a fejemet.
Sok dolog közül azt nem értem, hogy miért nem lehet felnőtt, normális emberek módjára megbeszélni a problémákat.
Mennyi ideig éltetek együtt a vőlegényeddel, kérdező? Mert ha már az együttélés alatt olyan problémák merültek fel, amelyeket nem tudtatok megoldani (vagy bármelyikőtök is nem akarta megoldani), akkor hiba volt az eljegyzés.
Na bakker, látszik, hogy este van!
*szóval: Meddig éltetek együtt a menyasszonyoddal az eljegyzés előtt?
Szia Kérdező!
Nem volt hiábavaló amit eddig elértél!Az már a Tiéd!A ház, a munkahely minden marad! Csak rossz személy volt melletted.Biztos vagyok abban, hogy találni fogsz magad mellé egy olyan aranyos, becsületes, szorgalmas nőt, mint amilyen Te vagy.
Persze, hogy most darabokra tört a szíved, de nagyon aljas dolgot művelt ez a nő. S nem csak azért, mert félrelépett, hanem mert folyamatosan azt teszi, s még Te vágj hozzá jó pofát,mintha ez normális dolog lenne.
Én a helyedben nem bocsátanék meg neki. Aki ilyenre képes, az tuti nem szerelemből házasodna, hanem anyagi érdekekből. S lenne olyan rafinált, hogy kiforgatna a vagyonodból.
Egy ismerősöm 10 éves kapcsolatát rúgta fel, szintén esküvő előtt ugyanezen okból.
Nőként mondom, hidd el, hogy ez a buta pitsa nem érdemel meg téged. Ne sajnáld magad, nem kell, inkább legyél büszke magadra, hogy mennyi mindent el tudtál érni! Gondolom nem 50 éves vagy, tehát még el tudod kezdeni újra! Ne add fel! (Párom 40 volt, mikor mi összejöttünk 4 éve. Most várjuk a babát, én most vagyok 36.)
Elhiszem, hogy ez most rossz, de pakold össze a holmijait és rakd ki a házból. Aztán meg menj és szórakozz egy hatalmasat.
Mindenki megérdemli a boldogságot,te sem vagy kivétel!
De ezzel a nővel,csak a papucsállatka címerével lehetsz boldog...ennél meg legyenek már nagyobbak az igényeid.
Igen,fájni fog,persze!
Rossz lesz!
De ha megismerkedsz egy igazi nővel,elfelejted egy örök életre azt is,hogy ismerted...tudom,mert voltam így.
Komolyan, az eszem megáll! A történtek után még az a gátlástalan nőszemély meri kinyitni a száját, és feltételeket szabni? Ezzel gyönyörűen prezentálta, hogy mennyire semmibe vesz Téged. Egy normális nőt a lelkiismerete viszi rá egy ilyen vallomásra, ő pedig még megbánás nélkül, arrogánsan kifelel? Istenem...
Nagyon sajnálom, hogy mindig a rendes férfiakat találják meg ezek az erkölcstelen, szipolyozó némberek. De tedd össze a két kezed, hogy még az esküvő előtt kibújt a szög a zsákból, és így idejében kiszállhatsz ebből az abszurd kapcsolatból. Idővel majd kihevered, és találsz ezerszer különbet, meglásd!
És nagyon sajnálom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!