Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
 31/93 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor egy gyerek írta ki ide a kérdést, hogy az anyja szeretőt hozott haza az apja mellé, aki egy darabig tűrt, azután belehalt a szégyenbe.

Te mit tennél, ha majd a szép új házadban, a szemed előtt b@sz@tná magát a hitvesi ágyadban??!

Most még megelőzheted a bajt, hogy kirúgod ezt a nyomorult fehérmájút!!

2012. dec. 3. 18:17
 32/93 anonim ***** válasza:
100%

"de most egyelőre még ő a menyasszonyom, nem lehet ezen olyan könnyen túllépni"

nem, sajnos neki most már az ex-menyasszonyodnak kellene lennie, hiszen te is tudod, h ez volna a helyes. állj a sarkadra és szakíts vele. abban egyetértek, h nem lehet könnyen túllépni. de a kapcsolat siratását egyedül kell csinálni. dobd ki és utána lassan gyászold meg az elveszett álmot. tényleg nem megy gyorsan. de vele meg se lassan, se gyorsan nem megy majd

2012. dec. 3. 18:19
 33/93 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kedves kérdező és hasonló cipőben jártam, mint te. A vőlegényem szeretőt tartott, amikor lebukott szakított vele és minden erejével bizonygatta, hogy soha többé. Én nagyon szerettem, hittem neki. Pokol volt a házasságom, rengeteget szenvedtem a hűtlensége miatt. (a házasságunk alatt folyamatosan csal) Sokáig akartam hinni neki, mert elképesztően szerelmes volta. Végül besokalltam és elváltam. Ostoba voltam, sajnos erre már csak a második gyerekünk születése után jöttem rá.

Hidd el nem éri meg az ilyen kapcsolat. Tönkreteszi az embert, felőrli az idegeket. Ezt senki sem érdemli meg.

2012. dec. 3. 18:19
 34/93 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező.

Elhiszem,hogy szereted a párod,de ő,nem tisztel téged,tudom így,mint külső embernek könnyű mondani,hogy hagyd ott,de akármilyen nehéz is,nem érdemled meg,hogy így bánjon veled,te is tudod,hogy el kell hagynod,mert ő nem fog,ő élvezi ezt a helyzetet.

Ne haragudj meg nem bántásból írom,amit most fogok,de tényleg jó neki ez a helyzet,hogy van egy "hülye" aki mindent megbocsájt neki,szereti,el akarja venni,ő meg közben szabadon "kúrhat" mással,mert te úgyis megbocsájtod neki.

Nem szabad,ne alázkodj meg kérlek. Állj a sarkadra,és hagyd el,mert nem szeret téged,csak élősködik rajtad.

Meg gondolj bele,egyszer teherbe esik a leendő feleséged,én a helyedben nem lennék benne biztos,hogy tőlem van-e gyermek.

Megértem,hogy nehéz túl lépni,mert a menyasszonyod,

de hidd el neked is jobb,ha tovább lépsz,biztos találsz IDŐVEl olyan nőt,aki értékelni fog téged,és a szándékodat is.

Ne sírj,és kitartás.

2012. dec. 3. 18:20
 35/93 anonim ***** válasza:
88%

4# vok :-)

végül is mindegy: nő vagy pasi ?

a véleményem marad

így senkit sem lehet megalázni

dobd ki, nem érdemli meg

2012. dec. 3. 18:20
 36/93 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaa, hogy jó pénzed van, szép házad, meg jó állásod? Szereted és mindent eltűrsz neki? Na ezért kellesz neki ezért akar hozzád menni. Ez már egy ok egy ilyennek! Kell egy balek, aki mellett kényelemben lesz aztán meg szórakozni máshova megy.

Azt sem tudja, mi az hogy szeretet az ugyanis nem így néz ki de jól el lehet játszani!

Sok ilyen nő van és sok olyan is, aki valami csodában reménykedve a senkiházi pasija mellett marad és mire rájön mekkora hülye volt az élete elúszott!

Ne akarj egy ilyen nő férfi alteregója lenni!

Szerintem enyhén szólva is röhejes, hogy a hűtlenségét ilyen szánalmas módon próbálja magyarázni. Egyszerűen gerinctelen és gátlástalan és semmi több. Jól belenyúltál, jól hülyére vett.

De szerintem tudod te, mit kell tenni csak most nagyon padlón vagy!

Képzeld el ha mondjuk egy barátoddal, testvéreddel stb. teszi ezt egy nő neki mit mondanál? Mi lenne a véleményed egy ilyen ...-ról? Na ugye!

Sírd ki magad, nem szégyen és ne neki adj sokadik esélyt mert nem érdemli meg inkább magadnak adj egy másikat.

Az érzelmek elmúlnak, ha nem táplálják őket.

Sok szerencsét!

2012. dec. 3. 18:24
 37/93 anonim ***** válasza:
100%

Hát tudod nő vagyok, de ég a pofámról a bőr. És még azt mondják, hogy a férfiak milyen aljasak. Ugyanolyanok a nők is.... :(

Én amondó vagyok, hogy egy botlás még talán megbocsájtható egyszer, kétszer nem. Egy viszony ráadásul egyszer sem!!!!!!!! Mert az nem egy botlás, hanem szándékosan, tudatosan elkövetett megcsalás, és mivel a viszony hosszú távú kapcsolatot enged következtetni, hazudott azóta is folyamatosan, és nálam a hazugság = megcsalás. Egyiket sem viselem el. Dobd ki.

Egyszer olvastam itt egy jót. A menyasszony megcsalta a vőlegényt, aki tudott róla, de nem szólt, és az esküvőn felállt, és azt mondta, hogy köszönöm mindenkinek, aki eljött, de holnap elválok, az okot mindenki megtalálja a széke aljára ragasztva. Fénykép a menyasszonyról, miközben félrek-r.

Nem vagyok bosszúálló típus, de megérdemelné ez a szuty.ok. Csak hát nem éri meg az egész felhajtást :(

De a rokonokat azért felhívnám, hogy tudjanak róla, hogy mi az oka a szakításnak.

Nő létemre egyébként azt mondom, hogy egy bazi nagy maflást még le is kevertem volna neki. És nem, nem a megcsalás miatt, hanem a bunkó arroganciája miatt. Te szegény.

Fel a fejjel, legalább tudod, hogy eddig nem nővel, hanem egy féreggel voltál együtt, nála csak jobbakat találsz!!!

2012. dec. 3. 18:33
 38/93 anonim ***** válasza:
100%

, de holnap elválok, az okot mindenki megtalálja a széke aljára ragasztva. Fénykép a menyasszonyról, miközben félrek-r.

Hatalmas!!!Ekkorát már régen röhögtem!!:DDD

Így kell eztet csinálni!!:DD

2012. dec. 3. 18:40
 39/93 anonim ***** válasza:
88%

nade ez most már egy vicc, h mi könyörgünk a kérdezőnek, h ne tegye magát boldogtalanná, ne sírjon, hanem dobja ki a csajt. hát nem tudom, lehet, h abarátnő épp egy ilyen palimadarat keresett, aki a megcsalás után az összetört szívével még egyáltalán gonold arra, mint eshetőség, h elveszi feleségül. én is érzékeny vagyok, tudom, milyen mélyen érezni, szeretni, mi az amikor fáj valami, de ez annyira fájna és annyira megsebezne, h látni nem akarnám többet, amiért ilyen fájdalmat okozott, nem hogy leélni vele egy életet! kidobnám és utánavágnék egy széket, dühömben, amiért szétrombolta a szerelmünket. de nem maradnék vele! ez nem mélyérzés kedves kérdező, ez egy pici lúzerség és a leányzó épp ezt érezte meg benned és használja ki a végsőkig.

36/N

2012. dec. 3. 18:41
 40/93 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sajnálom,barátom,de ha jól értem,két szeretője is volt,tehát gondolom nem szeretnél (elnézést)egy k.rvát elvenni?

Megérdemelsz egy normális nőt....ezen gondolkodj el,ha elveszed,szép lassan egy összerágott papucs leszel!!!!

2012. dec. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!