Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
 71/93 anonim ***** válasza:
88%
a 67-es jót írt! Ez a nő megérdemelné, hogy az oltárnál hagyd faképnél!! Emiatt még szomorkodnod sem érdemes, térj már észhez!! Egy számító ribanc miatt szomorkodsz??? Lehet, hogy most is hetyeg a szeretőjével! Te meg itt sírsz...
2012. dec. 4. 18:22
 72/93 anonim ***** válasza:
100%
Még véletlenül se vedd el.Most nehéz,de egy idö mùlva majd rå fogsz jönni,hogy megérte kidobni.
2012. dec. 4. 23:40
 73/93 anonim ***** válasza:
100%

No, mi lett veletek? Történt azóta valami?

Remélem helyesen döntöttél...

2012. dec. 5. 20:57
 74/93 A kérdező kommentje:
A szeretőjéhez költözött, mindenét itt hagyta, azt mondta úgyis meggondolom magam, minek csomagolni. Én összedobozoltam helyette és zárat cseréltettem.
2012. dec. 5. 21:27
 75/93 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak.

Idővel biztosan találsz jobbat, addig is kitartás. Jobb lesz így neked.

2012. dec. 5. 22:12
 76/93 anonim ***** válasza:
84%

ma 21:27

Szépen vidd ki a hóra,a ház elé a cuccait,ha jön,ne engedd be,mert úgyis rájön,hogy elveszítette a pasit,akinél jó sora volt,szóval lehet megpróbálja majd visszakönyörögni magát!

Ha meg kiakad,hogy a cuccai a hóban vannak,mond neki,hogy ő nem vitte el......leckéztesd már meg egy kicsit,legyél végre férfi,hogy kicsit kapjon az agyához,én utána vágtam volna a sz.ros holmijait,még mindig hagyod hogy neki álljon feljebb?

még úgyis meggondolod magad!miért ilyen biztos ebben?

megfogod gondolni magad?

2012. dec. 5. 22:34
 77/93 anonim ***** válasza:
96%

Gratulálok!

Légy erős, mert több mint valószínű, hogy napok/hetek/hónapok kérdése, hogy rájöjjön mekkora hülye és vissza akarja könyörögni magát. Ne hagyd, hogy manipuláljon!

Ennél az embernél jobbat érdemelsz! Kitartást, hidd el pár hónap és tiszta lappal indulhatsz :)

2012. dec. 6. 09:37
 78/93 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól döntöttél. Remélem, hogy tudod magad tartani a döntésedhez, mert amit ez a nő megengedett magának veled szemben, az gusztustalan.
2012. dec. 6. 12:38
 79/93 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted. Pofátlan egy némber komolyan mondom az arcom leszakad! Sokat elnézhettél neki, hogy ilyen flegmán áll hozzá és ilyen magabiztos!

Tudod hol lakik a szeretőjével? Én kiszórnám a cuccát az ajtajuk elé. Ha már így befogadta! Na akkor koppanna nagyot.

Itt az ideje, hogy a fájdalmat felváltsa a düh! Én a helyedben alaposan kiosztanám és a pofájába vágnék mindent. Hidd el néha nagyon jól esik kiereszteni a gőzt.

A házba meg semmiképp se engedd vissza!

Ha nem akarsz a szeretője lakása előtt dobálózni akkor, ahogy itt írták fentebb tényleg rakd ki a cumóját a kapu mellé és dobj neki egy sms-t, hogy egy napja van, hogy elvigye vagy a kukások viszik el! Tényleg állj a sarkadra! Jobb ha otthon se vagy, amikor megy vagy legyen ott veled valaki, aki közel áll hozzád úgy könnyebb lesz.

Családod mit szól a dologhoz? Számíthatsz rájuk?

2012. dec. 6. 14:29
 80/93 anonim ***** válasza:
73%

Én írtam hogy szórja ki a cuccait a hóra,nem tudom mit sajnálják a kérdezőt,belelökte a képébe,hogy úgyis visszafogadja,a pasi meg semmit sem reagált rá,gondolom csendben bólogatott..akiből hülyét lehet csinálni,az ne sírjon,teljes mértékben megérdemli.

Én biztos hogy mondtam volna neki,"visszakönyörgöd majd te magadat,te hülye hűtlen r.banc,úgyis csak szexre kellesz a szeretődnek,ő nem lesz olyan hülye mint én voltam"......

2012. dec. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!