Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
 41/93 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. Jó lesz majd azon gondolkodni, hogy vajon a gyerekek a tieid vagy sem?
2012. dec. 3. 18:47
 42/93 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem könyörögni, ezektől az arrogáns válaszoktól csak az egész világot fogom gyűlölni, nem csak a nőt, akit eddig el akartam venni, írtam már, hogy nem akarom, hogy maradjon.
2012. dec. 3. 18:48
 43/93 anonim ***** válasza:
80%

"de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk"

Úristen,de aljas egy nő....ha ezt te hagyod neki,akkor egy hatalmas nagy balek vagy,és megérdemled a sorsodat!

2012. dec. 3. 18:48
 44/93 anonim ***** válasza:
86%

Nem az egész világot,hanem ezt a nőd kellett volna már nagyon rég gyűlölnöd!

Nem hiszem el,hogy előtte nem vettél észre rajta semmi furcsát,ha nem,akkor ügyesen az orrodnál fogva vezetett!

"Az esküvőnk márciusban lenne, lesz,"

Lenne,lesz,elég bizonytalan vagy....

2012. dec. 3. 18:50
 45/93 A kérdező kommentje:
NYILVÁN BIZONYTALAN VAGYOK, MIVEL ÖT ÉVE ÉLEK EBBEN, SAJNÁLOM, HOGY NEM BASZTAM AZONNAL ARCON, HANEM EL MERTEM GONDOLKOZNI AZ ÉLETEMEN, KÉTSÉGBE MERTEM ESNI, SÍRNI MERTEM, KÉRDEZNI MERTEM. SAJNÁLOM, HOGY NEM VETTEM ÉSZRE SEMMIT, HOGY A HÁZAT ÉPÍTETTEM, A TANYÁN DOLGOZTAM, PÉNZT TEREMTETTEM, HOGY NEM ARRA GONDOLTAM, HOGY NEM VAGYOK OTTHON ADDIG A SZERELMEM VALAKI MÁSSAL D UGATJA MAGÁT. SAJNÁLOM, HOGY EKKORA KRETÉN VAGYOK, HOGY MEGÉRDEMLEM A SORSOMAT. Az én k urva anyámat, tényleg.
2012. dec. 3. 18:56
 46/93 anonim ***** válasza:
100%

Szegény...

Ilyenkor mit lehet mondani, semmit.

Egy kis időnek el kell telnie, ahhoz, hogy egyáltalán másra is tudj gondolni.

Elmúlik.

2012. dec. 3. 18:58
 47/93 anonim ***** válasza:
26%

ma 18:56

Nem baj még időben rájöttél legalább hogy a papucsoknak ez sorsa.Most legalább tudod hogy legközelebb ne legyél hős szerelmes pacsker.Így legközelebb tudod hogy mindig maradj férfi a talpadon.

2012. dec. 3. 19:02
 48/93 anonim ***** válasza:
91%

ma 18:56

Nem visszafordíthatatlan!

Szépen összeszeded a cuccait,egy szemetes zsákba,odalököd neki,és hozzáteszed,hogy menjen a szeretőihez,kettő is van/volt,lehet válogatni!

Még lehet belőled olyan férfi,akivel szívesen összejönne egy normális nő,de akkor be kell fejezned ezt az önsajnálkozás,és el kell felejtened egy örök életre ezt a hülye k.rvát!!!

2012. dec. 3. 19:05
 49/93 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk"

De ez nő is mit hitt?

Istenem!

Azt hitte,hogy ezek után még egyáltalán lehet szó házasságról,én be sem feküdnék mellé az ágyba,tartanék tőle,hogy elkapok valamit....

2012. dec. 3. 19:07
 50/93 A kérdező kommentje:
Egy percig sem sajnálom magam, azt sajnálom, hogy amit eddig elértem, hiábavaló volt.
2012. dec. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!