Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeházasodjunk így is?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodjunk így is? Darabokra törte a szívem.

Figyelt kérdés
Az esküvőnk márciusban lenne, lesz, az eljegyzésünk júliusban volt, Ő június óta szeretőt tartott, akivel akkor szakított, de augusztusban újra kapcsolatot kezdett valaki mással, a viszonyuk azóta is tart. Tegnap előtt mondott el mindent, én szégyen vagy nem szégyen, csak sírtam, nem akartam elhinni semmit az egészből. Én megpróbáltam volna mindent megbocsátani, Ő életem szerelme, de azt mondta, csak akkor szakít a másikkal, ha már összeházasodtunk, mert ki tudja milyenné változom, ha már a férje leszek. Megszakad a szívem.
2012. dec. 3. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy kretén! B@szd ki a picsbe
2012. dec. 3. 17:49
 2/93 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezek után hozzá mész, akkor meg is érdemled
2012. dec. 3. 17:49
 3/93 anonim ***** válasza:
89%

Micsoda?? És te még a házasságon gondolkodsz? Atyaég... azonnal dobnám.

Még meg is magyarázza, hogy majd akkor szakít, ha a felesége leszel. Ezt ugye te sem gondolod komolyan?!

2012. dec. 3. 17:51
 4/93 anonim ***** válasza:
78%

akár életed szerelme akár nem

ennyire nem alázhat meg téged

én már akkor dobtam volna mikor kiderült h szeretője van :-(

hiába vesz el mindig lesz más nője melletted így akarod leélni a életed h a pasid egy másik nő ágyából jár haza ???

mit szól majd a gyerek és a rokonok

és egyáltalán hogy gondolod ezt ?

bocs de egy ilyen emberért ne szakadjon meg a szíved

túlkép érzelmileg zsarol nem veszed észre ????

legyén öntudatos és dobd ki a pasit ez nem érdemel meg téged

2012. dec. 3. 17:52
 5/93 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi.
2012. dec. 3. 17:53
 6/93 anonim ***** válasza:
96%

nagyon tipikus, hogy a válaszolók azt hiszik ilyet csak férfi csinálhat....

Amúgy dobd ki mint macskát sz.rni...

2012. dec. 3. 17:54
 7/93 anonim válasza:
100%
Ilyen nincs!!!Nem érdemel meg téged!!Azonnal ki vele!!!El tudom képzelni, hogy mennyire nehéz ez, de jobb most....gondolj bele, mi lesz, ha babátok lesz....!:(
2012. dec. 3. 17:55
 8/93 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól olvastátok, itt most az asszonyka a hunyó és a vőlegény a jó fiú. :) Ettől függetlenül a lényeg ugyanaz: aki ilyet tesz már a jegyesség alatt, azt a papír se fogja visszatartani. :( Sajnálom, de mivel nem alkalmi félrelépésekről, hanem tudatos, hosszútávú kapcsolatokról és következetes titkolózásról van szó, nem látok esélyt a kedvező változásra. :(((
2012. dec. 3. 17:55
 9/93 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel tudtam,hogy ő a férfi..A saját családomban pl. a nő volt a ludas..
2012. dec. 3. 17:56
 10/93 anonim ***** válasza:
93%

Akár férfi vagy akár nő a helyzet ugyanolyan súlyos.

ez a nő nem tisztel és nem szeret téged. Ha ennek ellenére kitartasz mellette, akkor valóban nem érdemelsz mást.

2012. dec. 3. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!