Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?
Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.
22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.
Jó lesz?
Köszi. Sokáig keresgéltem ruhát, de vagy nem tetszik vagy televarrják kövekkel, díszekkel. Szeretem az egyszerű. elegáns, nem mintás dolgokat, de vagy olyan ruhákat találtam, amik zsákra hajaznak vagy jóformán estélyinek is elmennének. Én azt túlöltözésnek éreztem. Van pár egyberuhám, de mind fekete, azt nem akarok felvenni.
Kicsit kérdezősködtem az ismerősök között, hogy náluk a családi esküvőkön milyen ruhák jelennek meg, mindenki azt mondta, hogy nagyon mini, feszülős csőruhák és selyemanyagú kisestélyik. Egyik sem áll hozzám közel, a menyasszonyt sem akarom túlöltözni, így a csillogó, köves díszítést is meghagynám neki.
Köszönök minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!