Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?
Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.
22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.
Jó lesz?
De tulajdonképpen nem lenne ez olyan rossz egyáltalán még a lagzira sem, ha idősebb lennél.
Én is úgy találom, hogy ez nem a te korosztályodnak való. Egy 40 körüli nő, ill. attól felfelé teljesen oké egy ilyen öltözetben, ha tónusos a válla, felkarja, de egy 22 éves fiatal nő ne legyen már ilyen nadrágos, hétköznapi szettben.
"Amerikában fel lehetne venni akár az upper east-en is :D de itthon szerintem annyira nem hat csinosan...Talán egy sötét szűkebb nadrággal csinosabb/elegánsabb hatása lenne!"
Ha mindenki így fog hozzáállni, akkor tényleg 3-4 évvel a divat mögött fogunk mindig kullogni itthon.
Vedd fel, jó lesz, szard le ki mit mond a szoknyáról.
De tulajdonképpen miért nem hiszel a környezetednek, a barátnőidnek?
Egyedül a párodnak tetszik, de ő nyilván elfogult, vagy csak nem akarja mondani, hogy nem az igazi.
Nem értem a nagy lepontozást azoknál,akiknek nem tetszik annyira esküvőre.
Randi sétára nekem is tetszik,de esküvőre több kell,pláne egy szebb alkatú 22 évesnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!