Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben a ruhában el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.

22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.

Jó lesz?

2012. jún. 19. 23:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg tökéletes, nem tudom honnan ered az a baromság, hogy szoknyában KELL menni esküvőre... Ha valaki nem érzi jól magát szoknyában akkor minek erőltetni? Ez az együttes elegáns, stílusos és visszafogott, szerintem pont hogy nem utcai sétafikáláshoz való.
2012. jún. 20. 00:50
 12/33 anonim ***** válasza:
42%
Ha csak a szertartásra mész, bőven elég ennyire kiöltözni. De ha lagzira is hivatalos vagy, kicsit több kéne.
2012. jún. 20. 00:58
 13/33 anonim ***** válasza:
21%
Most olvasom, hogy a felső enyhén átlásztó. Hát... ilyenben végképp ne menj.
2012. jún. 20. 01:00
 14/33 anonim ***** válasza:
31%
Szertartásra teljesen oké, de lagziba jobb lenne valami ruha, szoknya.
2012. jún. 20. 01:04
 15/33 anonim ***** válasza:
34%
Amerikában fel lehetne venni akár az upper east-en is :D de itthon szerintem annyira nem hat csinosan...Talán egy sötét szűkebb nadrággal csinosabb/elegánsabb hatása lenne!
2012. jún. 20. 01:05
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem simán felveheted. Nem olyan régen voltam esküvőn és ott is volt aki hasonló ruhában ment, meg csőtop szerűségben szóval,ez még jó is lesz.
2012. jún. 20. 01:09
 17/33 anonim ***** válasza:
36%

De tulajdonképpen nem lenne ez olyan rossz egyáltalán még a lagzira sem, ha idősebb lennél.

Én is úgy találom, hogy ez nem a te korosztályodnak való. Egy 40 körüli nő, ill. attól felfelé teljesen oké egy ilyen öltözetben, ha tónusos a válla, felkarja, de egy 22 éves fiatal nő ne legyen már ilyen nadrágos, hétköznapi szettben.

2012. jún. 20. 01:16
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

"Amerikában fel lehetne venni akár az upper east-en is :D de itthon szerintem annyira nem hat csinosan...Talán egy sötét szűkebb nadrággal csinosabb/elegánsabb hatása lenne!"

Ha mindenki így fog hozzáállni, akkor tényleg 3-4 évvel a divat mögött fogunk mindig kullogni itthon.

Vedd fel, jó lesz, szard le ki mit mond a szoknyáról.

2012. jún. 20. 01:36
 19/33 anonim ***** válasza:
30%

De tulajdonképpen miért nem hiszel a környezetednek, a barátnőidnek?

Egyedül a párodnak tetszik, de ő nyilván elfogult, vagy csak nem akarja mondani, hogy nem az igazi.

2012. jún. 20. 01:44
 20/33 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem a nagy lepontozást azoknál,akiknek nem tetszik annyira esküvőre.

Randi sétára nekem is tetszik,de esküvőre több kell,pláne egy szebb alkatú 22 évesnek:)

2012. jún. 20. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!