Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában el mehet menni esküvőre? Nem illetlenség?
35 hetes kismama vagyok, és ezen kívül egy ünnepi ruhám nem jön rám. Ez sem teljesen ünnepi, de a legünnepibb a kismama ruhák közül. Két éve ballagásra vettem, akkor vártam a nagyfiam, aztán 2 hete volt rajtam keresztelőn, hogy a kisebb fiam várom. Nem akarok beruházni még egy ünneplő bő ruhába, mikor ez is csak kétszer volt rajtam.A gond az, hogy fehér. Úgy hallottam, ezt nem illik esküvőre. Lagzi nem lesz utána, csak egy kis vacsora. Szerintetek?
Ehhez hasonlít:
Szerintetek?
Tegyél rá valami színeset, pl. virág, öv, kitűző, ilyesmi, és akkor simán mehet.
Ezért tényleg ne vegyél más ruhát, felesleges.
Pocak fölött egy övszerűség,vagy masni,plussz egy virágos kitűző
ilyesmi,csak szinesebben
kismamaként nem illetlenség a ruha,csak kicsit dobd fel szines kiegészitőkkel
Mivel kismama vagy szerintem ne csinálj belőle gondot. Senki nem várja el, hogy egy alkalomért ki adj egy vagyont egy új ruhára, hogy aztán a szekrényben porosodjon. A színes kiegészítők jól feldobják. :)
Biztos csini leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!