Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még így is illetlenség? (lent )
Igen, a fehér szín aznap csak a menyasszonyt "illeti meg", szabástól függetlenül illetlenség, még piros kiegészítőkkel sem.
Sokan fogják így gondolni, és nem épp jó pont, ha a menyasszony arról jegyez meg a továbbiakban, hogy jaaa, ő az a bu.nkó, aki fehérben volt az esküvőmön.
Vegyél fel inkább valami mást.
szerintem nem gáz, én nemrég voltam egy esküvőn ahol az egyik vendég feketében volt, senki sem foglalkozott vele...
pirossal meg főleg nem gáz...
ha piros kiegészítőt veszel fel hozzá, akkor mehet.
bár igazán vehettél volna más színű ruhát, vagy legalább színes mintásat
teljesen hófehér? ha igen, esetleg varrhatnál rá piros gyöngyöket, hogy ne legyen olyan nagyon fehér...
persze nem ilyen díszesen, csak a mellrészéhez párat...
vagy esetleg egy piros kitűző?
ilyeneket minden kínaiban találni:
bár a piros is a menyasszony színe a menyecske-ruha miatt
én inkább világoskékkel, vagy ha szereted a földszíneket, barnás árnyalattal tudnám elképzelni
és erre is mehet a választott színben egy virágos kitűző, meg egy öv, boleró (a templomba kell, ha nem vállas a ruha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!