Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben a ruhában el mehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a ruhában el mehet menni esküvőre? Nem illetlenség?

Figyelt kérdés

35 hetes kismama vagyok, és ezen kívül egy ünnepi ruhám nem jön rám. Ez sem teljesen ünnepi, de a legünnepibb a kismama ruhák közül. Két éve ballagásra vettem, akkor vártam a nagyfiam, aztán 2 hete volt rajtam keresztelőn, hogy a kisebb fiam várom. Nem akarok beruházni még egy ünneplő bő ruhába, mikor ez is csak kétszer volt rajtam.A gond az, hogy fehér. Úgy hallottam, ezt nem illik esküvőre. Lagzi nem lesz utána, csak egy kis vacsora. Szerintetek?

Ehhez hasonlít:

[link]

Szerintetek?

2012. jún. 5. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még az jutott eszembe, hogy ha esetleg unod is a fehér ruhát, akkor be is fest(et)heted.
2012. jún. 5. 12:33
 12/14 anonim válasza:
A fehér ruha nagy illetlenség.Szóval szerintem keressgesél más rucikat :)
2012. jún. 5. 18:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, a kérdésben leírtam, ez a ruha lassan 3 éves, szóval már megvan. Anyagilag sem engedhetek meg most új ruhát, amit úgysem veszek fel többször, és másba már nem férek bele. Szóval a ruha adott, csak arról érdeklődtem, mennyire lenne bántó, de a válaszok már megnyugtattak, szóval boleróstul és zöld nyaklánccal ebben megyek szombaton. Nem tudok másik rucikat keresgetni.
2012. jún. 5. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem is kell,ekkora pocakkal ha farmer kismamanadrágban mész,az sem illetlenség,örüljenek hogy el tudsz menni
2012. jún. 6. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!