Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában menjek március végi esküvőre?
Van rajtam jó pár + kiló, és a szoknyát nem szeretem.
A fő szempont, hogy kényelmes legyen.
Elegáns, de kényelmes nadrág, és felső - póló, továbbá valami hosszú ujjú is, ha hűs lenne.
A nem magas sarkú meg egyáltalán nem ciki, én legutóbbi lagziban cipő nélkül táncoltam, mert annyira fájt a lábam.
2 kicsi gyermekünk van, azt hiszem nekem már a lagzi elején fájni fog a lában az utánuk való rohangálásban.
Akkor marad a nadrág + szép felső összeállítás, és a csere cipő.
Még egy kérdés: alkalmi, szürke alapon ezüst csíkos rövidnadrág milyen lenne? Illik - nem illik?
Ha térdig ér legalább, akkor egy szép harisnyával, cipővel elegáns lehet.
Egyébként abszolút lapostalpú cipők is vannak nagyon csinosak, én a múltkor pont vettem egy ilyet. Templomba és az anyakönyvvezetőhöz illik elmenni csinosabb cipőben, de én eddig akárhány lagziban voltam ott már mindenki mezitláb, vagy abszolút lapostalpú cipőben táncolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!