Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az anyósom fel fogja ajánlani a segítségét az esküvőre vagy ne is reménykedjek? Bővebben lent.
Mondjuk igen, az a típus, hogy egész életünkben hallgathatnánk...
Meg tudjuk nélküle is oldani az esküvőt, csak azért jól esett volna, ha valamiben segít. Na meg apukám is mondta, hogy szeretne majd leülni a párom szüleivel és megbeszélni, hogy ki mit fizet...
Nem értem én ezt a mai felfogást.
Oké régebben a szülők állták a költségeket de esküvő előtt nem is volt kamatyolás meg együttélés.
Mára már mindenki elég nehéz anyagi helyzetben van és a fiatalok legtöbb esetben évek óta együtt élnek és mégis sokan elvárják, hogy a szülők szálljanak be a költségekbe.
Neked kérdező anyukádék segítenek de anyósod azért mert nem tud vagy nem is akar segíteni még nem rossz ember.
Lehet, hogyha a szűk család lenne és nem az az igai szórjuk a pénzt esküvő akkor ő is besegítene. De manapság csak azok csinálnak rongyrázós esküvőt akik megtehetik, akik évek óta erre gyűjtögetnek és ők nem a szülők pénzén szórakoznak hanem a sajátjukat áldozzák be.
Sajnálom h ilyen anyósod van. Lehet tényleg az lenne jobb,ha be sem szállna,mert tényleg évekig azt hallgathatnád, h mi lett volna ha ő nem ad,..stb.
Másik részről pedig megértelek, hogy rosszul esik. Hasonló cipőben vagyok én is, csak nálunk nem teljesen az anyagiakról szól.:S
Ne szomorkodj, mert megváltoztatni úgysem tudod, fogadd el, h ő ilyen,aztán kész.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!