Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönőajándékot szeretnénk adni a barátainknak és a családtagjainknak tudnátok segítséget adni, hogy mit kellene? Olcsóbb árkategóriában vagy webáruházat ahol tudok vásárolni olcsón
első vagyok.
erre én is gondoltam már, és kitaláltam egy költséghatékony kivitelezést.
Lehet venni üresen is ilyen kis üvegeket:
Lemosod róla a címkét, ebbe tölthetsz házi pálinkát, vagy bármit, amit gondolsz
Az elejére lehet ragasztani képet-szöveget rólatok, a tetejére is valami kis díszt
Pl.:
Így lehet akár ültetőkártya is egyben. Egyik oldalán a név, másikon a képetek
Esetleg vehetsz organza kis tasakokat, és abba tenni valamit kis apróságot + kép rólatok az esküvő dátumával.
Pl. most van akcióban a talán az aldi-ban 10-12 darabos szív alakú úszógyertya, olyat bele... Vagy sima illatos mécsest... Marcipán szívet vagy bonbont...
Mi megegyeztünk a fotóssal, a jegyesfotózás képeiből készíttettünk üdvözlőkártyákat, mellé egy bonbon csipkébe csomagolva szalaggal átkötve, nekünk tökéletes volt, szerintem nem kell túlzásba vinni. Persze ez csak saját vélemény.
Ráadásul van fotós, aki a jegyesfotózást az esküvői mellé ajándékba adja, pl. ő is: riccio.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!