Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek az anyósom fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az anyósom fel fogja ajánlani a segítségét az esküvőre vagy ne is reménykedjek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mióta a szüleim megtudták, hogy lesz esküvő, folyamatosan segítenek, érdeklődnek. Együtt mentünk a helyszínre, fodrászt találni, dekor dolgokat meg ilyenek. Na meg nem utolsó sorban anyagiakban is. Apukám felajánlotta, hogy fizeti az éttermi költségeket, anyukám a foglalót fizette ki. Nem gazdagok egyébként. Anyósomnak meg ha megemlítjük az esküvőt akkor sem érdeklődik... Ja meg aggódik, hogy hova tegye a pénzét, merthogy a bankban nem maradhat, mert az állam biztos elvenné. De eszébe nem jutna, hogy megkérdezze, segítsen-e nekünk belőle... Vagy én várok túl sokat?
2012. febr. 13. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit? Ha ennyire nem érdekli az esküvő, bizonyára észre sem fogja venni, hogy nem vesz részt rajta...

Köszönöm, hogy felhúztatok ennyira, hogy ez eszembe jusson...

2012. febr. 14. 10:22
 52/87 anonim ***** válasza:
72%

Addig örülj míg nem segít, nekünk annakidején ők állták az egészet, úgy hogy mi nem is akartunk csak szűk családdal, mert arra volt pénzünk. Anyóséknak ez nem tetszett mert az ő fiúknak igenis olyan lagzi kell hogy az egész falu arról beszéljen. Persze a szüleim is segítettek, de anyósék intéztek sok mindent. Ennek már jó pár éve és a mai napig is azt hallgatom. Mindenből azt hozzák ki, hogy mindent nekik köszönhetünk....ők mennyit segítettek....(de azóta semmit). Plusz még annyi hogy az esküvői dolgokba szinte semmit sem ért a véleményem. A meghívottakba a kajába a helybe...semmibe nem szólhattam mert az ő pénzük.

Örülj neki, de tényleg, bárcsak nekünk se segítettek volna:S

2012. febr. 14. 12:51
 53/87 anonim ***** válasza:
51%
minek kérdezel ha nem bírod a kritikát, attól hogy hőbörögsz nem változtatsz semmin, ha ad pénzt az ő dolga ha nem akkor nem, nem kötelező egymást szeretnünk, te nem szereted az anyósod ne várd a pénzét se a segítségét, mert ha adna lényegtelen a te anyádék mit csinálnak lenne joga mindenbe beleszólni mivel úgyis fizeti meg intézi az meg ugye nem tetszene, ennyi.
2012. febr. 14. 13:03
 54/87 anonim ***** válasza:
51%

Miért véditek a kérdezőt????

A kérdezőt leginkább az zavarja, hogy az anyósa nem ad pénzt.

"Ja meg aggódik, hogy hova tegye a pénzét, merthogy a bankban nem maradhat, mert az állam biztos elvenné. De eszébe nem jutna, hogy megkérdezze, segítsen-e nekünk belőle."

Itt van leírta a kérdező, hogy kell neki az anyósa pénze.

Miután néhányan kiosztották és akkor finomított rajta, hogy beszélhetne pár ismerősével neki az is elég lenne.

Kedves kérdező a te esküvőd szervezd meg úgy ahogy tudod, de ne várd el senkitől, hogy segítsen, mert senkinek sem kötelessége. Anyukádéknak köszönd meg a segítséged, de NE VÁRD EL MÁSTÓL IS, HOGY A PÉNZÉT ODA ADJA NEKTEK.

Anyósodnak valószínű fontosabb a jövője és a megélhetése ezért nem fogja olyan dologra költeni a pénzt ami neki csak egy nap.

2012. febr. 14. 13:08
 55/87 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem, melyik válaszon húztad fel magad, tegnap még normális hangvételben írtál, azóta pedig egyik válasz sem volt téged elítélő!

De ez után a reakciód után tényleg azt mondom, hogy nem érdemled meg a férjed. Te tényleg képes lennél a leendő férjedet így megalázni, hogy az anyja nem lehet ott az esküvőjén. Te egy igazi, uralkodó hárpia vagy. Akitől legjobb, ha menekül a párja. Csak mert más életszemlélettel, felfogással rendelkezik anyós, ahelyett, hogy elfogadnád, megpróbálod kitúrni, és még a férjedbe is belerúgni. Ez igen! Nagyszerű vagy negatív példának, hogy milyennek nem szabad lenni.

2012. febr. 14. 13:11
 56/87 anonim ***** válasza:
56%

Meg nem is értem miért kéne érdeklődnie?? Nem az ő dolga a szervezés, mellesleg lehet, hogy nem is akarja tudni a részleteket, ő egy meghívott vendég, nem pedig a szervező. Szép is lenne, ha nem lenne meglepetés minden, mert ő már ismer minden részletet.

Hadd döntse már el ő, mivel tölti a napjait. Méghogy menjen a virágos ismerőséhez? Minek? Hogy kedvezményt csikarjon ki neked? Ja, hogy itt is csak a pénz kéne, amit meg tudnál takarítani? Elárulom, nem biztos, hogy adnak kedvezményt, egy boltos sokakkal jóban van, nem adhat mindenkinek. És miért is adna? Az üzlet üzlet, neki is pénz, nem is biztos, hogy annyira jó barátnők, hogy adjnon. De lehet, hogyha az anyós esküvőjéről lenne szó, neki adna, de téged talán nem is ismer, hozzád mi köze, neked miért adjon? Ja, azért mert valakinek a valakije vagy. Na, szép mondhatom.

A másik hogy nem mindenki szeret kérni. Én is utálom az ilyen kórincsálást, kellemetlen és zavarbaejtő, te meg belekényszerítenéd ilyen égő szituációba anyóst. Intézd magadnak.

2012. febr. 14. 13:20
 57/87 anonim ***** válasza:
59%

"ami neki csak egy nap."

Ha neki csak egy nap, akkor oké. De vannak nők, akiknek a gyermekük esküvője nem "csak egy nap". Na, ők az IGAZI ÉDESANYÁK. A kérdező anyósa nem az.

Én nem tudom elképzelni, hogy nem áldozok a fiam esküvőjére. De qrva sok itt az álszent nő........akik azt hangoztatják, hogy jól teszi anyós, hogy nem áldoz az esküvőre, hanem magának gyűjtöget, azért kíváncsi lennék, hogy állna a szátok, ha az esküvőtökre a saját anyátok nem adna egy fityinget sem, hanem azt mondaná: "édes lányom, az csak egy nap, nekem kell a pénzem, nem adok."

De persze tudom, most is tagadni tagadni tagadni fogtok. Álszentek.

2012. febr. 14. 13:28
 58/87 anonim ***** válasza:
59%

Tényleg elképesztő, mennyire hangoztatja itt minden második nő, hogy a kérdező a hárpia....közben gondolom a hátatok közepére kívánnátok az olyan anyóst, aki az esküvőtöket magas ívből lesza.rja.......

Nem tudom, talán az beszél itt mindenkiből, hogy nekik sem segített a kutya sem, ezért akkor másnak is legyen rossz. Vagy ha nektek segített anyátok, anyósotok, akkor meg nem értem mit szidjátok a kérdezőt. EZ tényleg sajnos oltári álszent viselkedés. Nem is értem....vagy csupa önző, kuporgató, gyerekét leszaró anyós válaszolgat?

2012. febr. 14. 13:31
 59/87 anonim ***** válasza:
45%

"Nem az ő dolga a szervezés, mellesleg lehet, hogy nem is akarja tudni a részleteket, ő egy meghívott vendég, nem pedig a szervező."

Ezt komolyan kérdezed? A te anyád és anyósod Neked csak egy meghívott vendég volt? Sajnállak. Őszintén. Összetartó családod lehet.

2012. febr. 14. 13:32
 60/87 A kérdező kommentje:
Jesszus! Miért is élek én? Nem is érdemlem meg, ugye?
2012. febr. 14. 13:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!