Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?
Figyelt kérdés
Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.
22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.
Jó lesz?
2012. jún. 19. 23:54
1/33 anonim válasza:
Csinos és elegáns, tökéletes. Ha templomi esküvő is lesz, akkor arra a félórára egy kendővel befedhetnéd a válladat.
2/33 A kérdező kommentje:
Templomba blézert gondoltam felvenni.
2012. jún. 19. 23:58
3/33 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értsem a barátnőiddel :(. Ez egy szép összeállítás, de nem esküvőre. Színházba, vagy csak a városba, étterembe, valamiféle összejövetelre, de nem esküvőre.
Nem feltétlen kell oda szoknyában menni, szerintem mehet egy nő nadrágban, de nem ebben, mert ennek nyári, korzózós hangulata van.
4/33 anonim válasza:
Szerintem is jó, nagyon elegáns, és szolíd. Főleg hogy nyár van...
5/33 anonim válasza:
Szerintem elmehetsz benne. Annyi, hogy esküvőre én vennék egy blézert hozzá, akkor úgy nézne ki, mint egy kosztüm, abba végképp nem köthet bele senki.
6/33 anonim válasza:
Szép ruha, de én inkább egy sétához venném fel!
7/33 anonim válasza:
Tökéletes!!!
miért kellene szoknya??
8/33 A kérdező kommentje:
Élőben sokkal elegánsabb, a nadrágrésze fényes anyagú ,a felső enyhén átlátszó. Bronz kiegészítőkkel gondoltam felvenni.
2012. jún. 20. 00:20
9/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Örültem volna ha az én esküvőmre ilyenekben jönnek :) úgy hogy még szerencsés is lehet az illető akinek az esküvőjére mész. Nálunk nagyon kínos volt hogy volt aki cseppet sem illő viseletben jelent meg (gondolok itt a falatnyi koktélruhákra ami vagy le vagy felcsúszik)
10/33 anonim válasza:
Tényleg szép, bár szerintem is jobb lenne a szoknya esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!