Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben a ruhában el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.

22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.

Jó lesz?

2012. jún. 19. 23:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%
mondjátok már meg nekem, hogy vendégként miért is nem jó ez a ruha? a színei nem harsányak, a szabása visszafogott, emellett elegáns. nincs kint belőle semmi, melegben is kényelmes, ráadásul a márkából kiindulva összerakott, jó minőségű(látszatra is!!!) ruha. akkor mi a gond? figyelt a kérdező arra, hogy ne legyen fehér, arra, hogy visszafogott és szolíd legyen, arra, h alkalmi legyen. ennél több miért is kellene? ha az én esküvőmre vennéd fel kedves kérdező, én külön megdícsérném a rucidat, hogy végre vki nem a hétköznapi szoknya-felső, vagy ruha-stóla kombóban jött :)
2012. jún. 20. 07:41
 22/33 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nagyon tetszik, csinos és elegáns.

Én a polgári esküvőmre keresem ezerrel a ruhákat, és bár eddig szoknyában vagy ruhában gondolkoztam, ez meghozta a kedvemet a nadrághoz :)

2012. jún. 20. 08:08
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

3-as válaszoló vagyok: én azért írtam, hogy nem való esküvőre, mert a nadrág része szerintem nem elég elegáns - olyan mindennapi, szaladgáló, bő, nyári gatyó hatása van a képről.

De azt írta a kérdező, hogy elegáns, fényesebb az anyaga, ami a képről nem látszik. Na, így mindjárt más :). Ha tényleg úgy van, akkor vedd fel bátran.

Nem mindegy, hogy egy mindannapi, lenvászon gatyóban jelenik meg az ember, vagy egy olyan nadrágban, aminek már az anyaga is sugallja, hogy alkalmi.

Amúgy az összeállítás nagyon szép. És ha tényleg alkalmi az anyaga, akkor nincs több ellenvetésem, vedd fel nyugodtan! Bronz kiegészítőkkel pedig bitang jó lesz, az tuti :)

2012. jún. 20. 08:18
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nyugodtan mehetsz benne, elegáns és szolid, nem hinném, hogy esküvőre mindenképp szoknyát kellene venni, ez is csak egy buta beidegződés, mindenki menjen amiben jobban érzi magát ha kellően elegáns a ruha akár szoknya akár nadrág.
2012. jún. 20. 09:23
 25/33 anonim ***** válasza:
83%

Miért kell mindenkire erőltetni a szoknyát? Sehol nincs leírva, hogy esküvőre csak abban lehet menni. Nem kell ennyire konvencionálisnak lenni.

Kérdező, nyugodtan vedd fel, el ne hidd, h csak a szoknya való esküvőre!

2012. jún. 20. 10:01
 26/33 A kérdező kommentje:
Akkor felveszem. A nadrág anyaga nem vászon, inkább selyemszerű. Elég elegáns. Köszi a véleményeket.
2012. jún. 20. 10:42
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem illik egy esküvőhöz ez a ruha. De az hülyeség hogy csakis szoknyában mehetsz. Ez nem igaz. Ma már másvilág van. Ha neked ez tetszik, akkor ebben is elmehetsz de szerintem hallgass a barátnőidre.
2012. jún. 20. 11:30
 28/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem elég szép esküvőre.
2012. jún. 20. 11:55
 29/33 anonim ***** válasza:
73%
Azért nem jó, mert ezek az emberek soha nem mennek sehova, és azt hiszik, hogy az esküvő az a hely, ahova úgy kell felöltözni, mintha egy mini operabál lenne. Mégis, hát ez az egyetlen alkalmi hely, ahova ők járnak, és úgy vannak vele, hogy na oda aztán rittyentsd ki magad, mert máshol sose lesz rá esély.
2012. jún. 20. 12:35
 30/33 anonim ***** válasza:
28%
szerintem tökéletes az esküvőhöz. Az enyém most volt, és az párom tanujának a barátnője egy fehér egyberuhában jött fekete blézerrel. furán nézett ki ugyan, de nem volt belőle gond. ha te is fehér felsőt veszel fel, abból sem lenne gond, mert nem az egész ruhád fehér. Ez elegáns és nagyon szép is :)
2012. jún. 20. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!