Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a ruhában el lehet menni esküvőre?
Én kicsit más árnyalatot vettem meg, fehéret nem mertem. Az enyém felül halvány rózsaszín és bronzos az öv, van egy ugyanolyan szandim.
22 vagyok és a páromnak tetszik, de a barátnőim szerint bár jó a ruha és jól is áll, de esküvőre szoknya való a nőknek és nem is korosztályom. Hiába kerestem szoknyát nem találtam, ez nagyon tetszik.
Jó lesz?
Nekem nagyon tetszik, csinos és elegáns.
Én a polgári esküvőmre keresem ezerrel a ruhákat, és bár eddig szoknyában vagy ruhában gondolkoztam, ez meghozta a kedvemet a nadrághoz :)
3-as válaszoló vagyok: én azért írtam, hogy nem való esküvőre, mert a nadrág része szerintem nem elég elegáns - olyan mindennapi, szaladgáló, bő, nyári gatyó hatása van a képről.
De azt írta a kérdező, hogy elegáns, fényesebb az anyaga, ami a képről nem látszik. Na, így mindjárt más :). Ha tényleg úgy van, akkor vedd fel bátran.
Nem mindegy, hogy egy mindannapi, lenvászon gatyóban jelenik meg az ember, vagy egy olyan nadrágban, aminek már az anyaga is sugallja, hogy alkalmi.
Amúgy az összeállítás nagyon szép. És ha tényleg alkalmi az anyaga, akkor nincs több ellenvetésem, vedd fel nyugodtan! Bronz kiegészítőkkel pedig bitang jó lesz, az tuti :)
Miért kell mindenkire erőltetni a szoknyát? Sehol nincs leírva, hogy esküvőre csak abban lehet menni. Nem kell ennyire konvencionálisnak lenni.
Kérdező, nyugodtan vedd fel, el ne hidd, h csak a szoknya való esküvőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!