Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek "gyerekment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?

Figyelt kérdés
Úgyértem, ahol nem voltak kisgyerekek. Hogy beszéltétek ezt meg a szülőkkel?
2012. máj. 22. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
64%

A 3-as válaszoló vagyok.

Arra azért vigyázz, ha lesz olyan aki azért nem megy, mert kicsi gyerek van és nem tudja vagy nem akarja másra bízni, azért ne sértődj meg nagyon. Nálunk az volt a kellemetlen, hogy a menyasszony 2 hónapig még a telefont se vette fel és dühébe a nászajándékot is visszaküldte (miután megbékélt, megkapták újra) amiért nem mentünk.

2012. máj. 24. 13:21
 62/69 anonim ***** válasza:
75%
Ez mindig nagy balhét kiváltó kérdés, mert mindig megjelennek a lepontozgató ősanyák, akiknek három év nem volt elég elvágni a köldökzsinórt... Nekem se hiányozna a két "Igen" közé bevisító "ANYA, MIKOR MEGYÜNK HAZA?", és gyerekként is unalmas volt az esküvő (tudtam viselkedni, de rohadtul untam). Ha mindenáron akarnák hozni a gyereket, berendeznék egy gyereksarkot bébiszitterrel, de szerintem az ilyen sértődős "a családom egy tagja nemkívánatos személy"-ek maradhatnak otthon is a poronttyal.
2012. máj. 25. 03:28
 63/69 anonim ***** válasza:
70%

És még azt kéne megérteniük, hogy minek mennének oda, ha este 7-8-kor el kéne jönniük??

Ezért ne menjenek! Nézzek meg csak a szertartást gyerek nélkül.

2012. máj. 25. 13:55
 64/69 loorien ***** válasza:
88%

Tudok olyan eskuvorol, ahol a meghivoba irta a par, hogy x kor alatti gyermekeket nem tudnak meghivni. Ugy gondolom, ezen nem szabad megsertodni sem a meghivottnak (elvegre ez a par nagy napja, s hadd legyen minden ugy ahogy ok szeretnek), sem a parnak (mert ugye ahogy sokabn irtak, lesznek akik igy nem fognak tudni elmenni).

A mi eskuvonk juliusban lesz, s minden kisgyerekes part gyerekekkel egyutt hivtunk meg, kulon rairva a nevuket a boritekra. Van aki ugy dontott, pici meg a kicsi es nem hozzak, de mi kulon kiemeltuk, hogy minket nem zavar.

Ugyanakkor ahogy mondtam, ha mas nem igy van ezzel, szivuk joga hozza.

2012. máj. 25. 15:30
 65/69 anonim ***** válasza:
76%
A gyerek csak teher, pláne a más hülye visító kölyke még külön idegesítő is. Nem tudnak viselkedni, olyanok mint a kutyák. És kutyát sem lehet mindenhova bevinni, okkal, joggal.
2012. okt. 27. 23:43
 66/69 anonim ***** válasza:
64%
Ja, és hülyeség megházasodni is. Férfinak főleg. :)
2012. okt. 27. 23:44
 67/69 anonim ***** válasza:
65%
nőnek pont annyira, hidd el :)
2012. okt. 28. 00:36
 68/69 anonim ***** válasza:
32%
Tényleg, megvolt azóta a lagzi? Gyerekekkel vagy nélkülük volt?
2012. okt. 28. 01:31
 69/69 anonim ***** válasza:
92%

Ide is jöhetnek a mamzillák/dadzillák lepontozni!!

A nővérem esküvőjén voltak kisgyerekekkel, de bár ne lettek volna!! Tönkre baszták az egész szertartást, visítoztak, bömböltek, a bunkó szüleik meg basztak rájuk szólni, vagy odébb vinni őket. A fogadalomtételt konkrétan ordítva kellett elmondaniuk, de abból sem sokat hallottunk. Szegény nővérem (aki egyébként szereti a gyerekeket) majdnem elsírta magát idegességében.

Én a helyében biztos felrúgtam volna a "tisztelt" szülőket purdéstól mindenestől!

Utána a vacsora meg a lagzi sem volt jobb de hagyjuk...

A leg felháborítóbb mégis az volt, hogy olyan 9 óra körül az összes lelépet mert "jajjagyerekekálmosak", anélkül, hogy egyetlen fillért is adtak volna a menyasszonytáncba, és ezt utólag sem rendezték. Ott zabáltak családonként 4-en, 5-en, és egyik potyaleső sem adott egy fillért sem, ami szerintem a világ tahósága. Bizonyára azt gondolták, hogy nekik ez ingyen van, "mer'őkszegénynagycsaládosok"!

Ha nekünk egyszer lesz a párommal, az tuti gyerekmentes lesz, velem ezt nem fogja megcsinálni egy kisgyerekes sem!!

2021. nov. 7. 09:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!