Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek "gyerekment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?

Figyelt kérdés
Úgyértem, ahol nem voltak kisgyerekek. Hogy beszéltétek ezt meg a szülőkkel?
2012. máj. 22. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
59%

Már úgy érted,hogy a vendégek ne vigyék magukkal a gyerekeiket.

Ilyet még nem hallottam. De ha őszinte akarok lenni,én el sem mennék,ha azt mondanák, hogy a gyerekemet nem vihetem magammal.

2012. máj. 22. 17:09
 2/69 anonim ***** válasza:
63%

Hááát nem is hallottam ilyet. Gondolom sokan nemis mennének el,mert nincs hová rakni a gyereket, meg nem akarják otthon hagyni.

Miért lenne ez jó? Szerintem minden esküvőnekkülön jó hangulatot adnak a rohangászó gyerekek

2012. máj. 22. 17:11
 3/69 anonim ***** válasza:
79%

Nekem nem ilyen volt az esküvőm, de egyszer hívtak egy ilyenre minket is. A menyasszony mondta, hogy felnőttek lesznek csak, ezért mi nem mentünk, mert a fiunk 2 hónapos volt és minimum 3 napra kellett volna elutazni. Utána volt egy kis sértődés mert a kisgyerekes párok vagy nem mentek vagy csak az egyik fél ment.

Mióta már náluk is van baba, már mondta egyszer, hogy csak most értette meg igazán, miért is nem mentünk. :)

Náluk leginkább az volt a baj, hogy pénteken kellett volna lemenni és vasárnap lehetett volna hazajönni (8 órás vonatút, pocsék menetrend).

2012. máj. 22. 17:13
 4/69 anonim ***** válasza:
70%

Jöhet a lepontozás, de szerintem egy esküvő nem kisgyereknek való, a nagyobbak, ha csak nem tényleg közeli rokon, nem szívesen mennek el. Másrészt egyik menyasszony se szeretné, hogy a szertartás közbe sírjon vagy rohangáljon egy gyerek, vacsora közben a szülők is csak a gyerekekkel lennének elfoglalva, merre rohangál, összekeni magát.

Szerintem nem illetlenség ilyet kérni, én nem sértődnék meg, ha ezt kérnék. Azon az egy napon a szülőknek is jó egy kicsit szabadabban bulizni. Persze ha valaki nem tudja senkire bízni, akkor érthető.

Azt javaslom, hogy konkrétan írjátok rá a meghívóra, hogy XY és párja vagy felesége, abból kiderül kinek szól.

2012. máj. 22. 17:20
 5/69 anonim ***** válasza:
63%
Akiknek van, azok vagy lepasszolják rokonhoz, ha megoldható, vagy pedig közösen felfogadni egy (vagy több - nyilván a gyerekek számától függ) bébiszittert, aki az összes gyerekkel tud foglalkozni aznap. Az, aki megsértődik azon, hogy a kisgyereke (5 év alatt) nem szívesen látott vendég, tényleg ne is menjen el :)
2012. máj. 22. 17:21
 6/69 A kérdező kommentje:

4-es, teljesen egyetértek. Én sem hinném, hogy egy hajnalig tartó buli, ahol a többség bizony iszik és a pajzán játékok (tojásgörgetés, sodrófatánc) gyerekeknek valók lennének.

Meg én leginkább attól tartok, hogy a szüleik hamar elmennek, mivel a gyereket le kell fektetni...

Nem mellesleg szerintem sem szívderítő, ahogyan sikítozva, mindent leverve rohangálnak. Szerintem egy lagzi felnőtteknek való...

De kinek hogy.

2012. máj. 22. 17:26
 7/69 anonim ***** válasza:
85%
Hát, meg fognak sértődni a gyerekesek. De ha van rá keret, én el tudnék képzelni a gyerekeknek egy játszóház szerű programot. Valami külön helységben, pár bébiszitter felügyelhetne rájuk. Nem zavarnának senkit, jól el lennének, a szülők is jól érezhetnék magukat.
2012. máj. 22. 17:31
 8/69 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez egész jó ötlet.
2012. máj. 22. 17:32
 9/69 anonim ***** válasza:
79%
minden esküvőn van gyerek asztal, van aki foglalkozik velük, táncolhatnak ők is, aztán úgyis eldölnek. (nálunk a családban külön helyiségben szokott lenni matrac, arra le lehet tenni aki kidőlt. Nekem 3 gyerekem van, soha nem korlátoztak abban, hogy én jól szórakozzak. A pajzán játékok nekik is tetszenek, a pajzán voltukat meg úgyse értik
2012. máj. 22. 17:33
 10/69 anonim ***** válasza:
87%
Én külön helységben gondoltam. Ha van az étteremnek különterme - vagy kert és jó az idő, egy ugrálóvár jól leköti a kicsiket. De anélkül is, egy szakképzett bébiszitter le tudja foglalni őket.
2012. máj. 22. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!