Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek "gyerekment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?

Figyelt kérdés
Úgyértem, ahol nem voltak kisgyerekek. Hogy beszéltétek ezt meg a szülőkkel?
2012. máj. 22. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
79%

Én is amondó vagyok, hogy szertartáson nincs helye egy kisgyereknek, akinek még nincs annyi önkontrollja, hogy tudjon viselkedni. Csak a kimondottan nyugodt gyereknek, azok is egymástól jó távol. Legjobb erre az időre valakinek kint vigyázni rájuk. Ha van külön terem, akkor ott. De a lagzin már részt vehetnek.

A meghívásra visszatérve, necces, mert tuti megsértődnének sokan, de ha nemet mondanak, mert nincs kire hagyniuk, akkor azonban nektek nem szabad megsértődni.

2012. máj. 22. 18:34
 22/69 anonim ***** válasza:
66%

Én azt nem értem, valakiben egyáltalán hogy merül fel, hogy odavigye a kicsi gyerekét??

Én nem vinném, persze ha nem tudnék megoldást találni arra, hogy rábízzam rokonra, vagy bébiszitterre, akkor nem mennék, de nem tenném tönkre senkinek az esküvőjét kisgyerekkel. Na, meg én sem tudnám úgy élvezni a lagzit. Mulatni, táncolni sem lehet úgy, hogy mindig arra kell vigyázni, hogy fel ne lökje az épp láb alatt lévő, rohangáló gyerekeket. Pláne, mindenki iszik, még ha valaki épp nem is táncol, akkor is elveszítheti kissé az egyensúlyát, aztán ha rátapos a gyerek lábára, jön a sírás. Kinek kell ez?

2012. máj. 22. 18:40
 23/69 anonim válasza:
71%

Ok, hogy vannak olyanok akik azt tartják, hogy kisgyerek nem való a szertartásra, de azt nem értem miért rontaná el bárki napját, ha még is vannak gyerekek...

Én tavaly tavasszal az akkor másfél éves lányomat vittem párom unokahúgának az esküvőjére és nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Kislányomnak még etetőszék is volt oda készítve mellénk (és nem ő volt az egyetlen ilyen apróság) a szertartásra csak a párom ment be, de a lagzit már akkor nagyon élvezte. Táncikált, senkinek sem volt útba.

Meg értem, hogy van aki nem szeretné, hogy gyerek legyen az esküvőn, az ő nagy napja, de tényleg számíts rá, hogy sokan nem fognak így el menni.

2012. máj. 22. 19:50
 24/69 anonim ***** válasza:
28%

De tényleg, ha nem mennek el, jobb is. Mert akkor meg hamar lelépnének, nem sokáig tartana a buli.

Hát, ez a hátránya annak, ha valaki nem az elsők között házasodik a baráti körből. Pár évvel később már mindenhol pici gyerek lesz, és marad a kis esküvő. Hacsak nem tudják megoldani, hogy nagymama, egyéb rokon, vagy sitter vigyázzon rájuk.

2012. máj. 22. 20:00
 25/69 anonim ***** válasza:
57%

Amióta az eszemet tudom minden családi esküvőn ott voltam a testvéremmel.Nagyon élveztük az esküvő hangulatát,a kikérést,a menyasszony ruhájának látványát,a finom sütiket és a zenét.Szinte minden videón látszik,hogy mennyit táncolunk,apuval,akinek a kezén ülve roptuk.Természetes volt,hogy ha anyuékat meghívták,akkor mi is mentünk.A képeken látszik,hogy nyújtogattam a nyakam,hogy jól lássam a menyasszonyt,amikor kimondja az igent.A vacsora helyszínére szinte mindig kocsival mentünk,kaptunk egy kis trombitát és az úton fújtuk,hogy mindenki kinézzen,lakodalmas konvoly megy el a házuk előtt.Van hangulata egy ilyennek és nem emlékszem,hogy akárcsak egy percig is unatkoztam volna.Élveztem a játékokat is,amit a menyasszony és vőlegény játszott és ha volt vőfély,akkor különösen izgalmas volt a vacsora is.Az éjféli átöltözésre nem minden esetben emlékszem,mivel mi a testvéremmel kb. 10 óra körül mindig elaludtunk.Anyuék,ha volt lehetőség akkor egy szobába fektettek le minket vagy a kocsi hátsóülését döntötték le és ágyaztak meg nekünk benne.

Nem fosztanám meg a gyerekemet attól,hogy ezen a területen is szocializálódjon és ha megtanítottam viselkedni,akkor kínos helyzetbe sem fogok kerülni vagy a násznép,amiatt,mert rosszalkodik.

2012. máj. 22. 20:35
 26/69 anonim ***** válasza:
71%

Hidd el, hogy lehetnek gondok még a lejobban nevelt kölkökkel is.

Az meg hogy te jól érezted magad... Ez az ifjú pár napja, nekik kell jól érezniük magukat. Ha ők úgy éreznék jól magukat, hogy a lagzi gyerekmentes, ezt tiszteletben kell tartani.

2012. máj. 22. 20:51
 27/69 anonim ***** válasza:
47%

nekem eszembe se jutott volna ilyet kérni,nálunk is úgy van,ahogy többen írták,élmény volt nekem is,mikor kicsi voltam...Idén a barátnőm megy férjhez,esze ágában nem volt mondani,h hagyjuk itthon a másfél éves kislányunkat,sőt azt mondta,h már alig várja,h lássa "cukiban"...Velünk lesz egy darabig,majd nagyszülők hazahozzák,mi meg ott alszunk,ha minden a tervek szerint alakul..

kicsit sziven ütne,ha valaki ilyet kérne tőlem..

Valószínű szépen megköszönném a meghívást,és azt mondanám,h akkor ezt mi most kihagyjuk..Lehet önző dög vagyok,de a gyerek is a családom része,ő is hozzánk tartozik,így én őszintén szólva sértésnek venném...Viszont,én magamtól igyekeznék úgy alakítani a dolgot,h a gyerek ne zavarjon be a nagy nap menetébe...(pl. sír elviszem onnan,stb..)

2012. máj. 22. 21:04
 28/69 anonim ***** válasza:
69%
Én dolgoztam házaspárokkal, mikor értékesítő voltam. Néha kisgyerekkel érkeztek. Legtöbbször igyekezte őket a főnök rábeszélni, ha 6 év alatti volt a kicsi, hogy inkább ne vegyenek részt az előadáson, jöjjenek máskor, gyerek nélkül. Ha mégsem sikerült, az esetek több, mint felében egy 18 perces filmet nem tudtak végignézni normálisan a gyerekek.
2012. máj. 22. 21:12
 29/69 anonim ***** válasza:
59%
27-es jól mondod, a TE családod részei a gyerekek, a TE szemeid fényei. Éppen ezérd ne várd el, hogy mások is úgy álljanak a TE gyerekeidhez, mint ahogyan te. Ha valaki meghív az esküvőjére, az megtiszteltetés, ugyanis azt szeretné, ha TE részese volnál az élete egyik legemlékezetesebb eseményének. TE és nem pedig a gyerekeid, akik nekik senkik sem, így nem is lehetne elvárható, hogy tolerálják a tipikus gyerekviselkedést (sírás, viháncolás, szülők nyaggatása). Számodra kellene megtiszteltetésnek lennie egy meghívásnak, nem pedig még sértőnek csak azért, mert a gyerekeidre nem kíváncsiak az esküvőjükön!
2012. máj. 22. 21:21
 30/69 anonim ***** válasza:
83%

13-asnak igaza van abban, hogy egy babát nem érdemes esküvőre vinni, mert sosem lehet tudni, mikor tör rá sírás, a szoptatás meg egyebek. Ha a vacsoránál tele lenne a pelenkája, az nem lenne kellemes egyik vendégnek sem a szaga. El is menne az étvágyuk.

Egy barátnőm mesélte, hogy a húga esküvőjén egy anyuka az 1 éves kislányát a vacsoránál akarta megszoptatni, de a férje szépen kérte, hogy ne ennyi ember előtt, főleg a vacsoránál, mert ez illetlenség. A barátnőm, amikor ezt meghallotta, mondta kedvesen az anyukának, hogy van egy helyiség, ahol zavartalanul megteheti. Ő el is fogadta a segítséget.

Az unokatesóm esküvőjén egy 2 éves gyerek a templomban elkezdett bőgni, csak mert unta az egészet. Amikor az anyja kiment vele, mindenki őt nézte mérgesen. Totál égő volt.

Tényleg nem gyerekeknek való az esküvő, főleg kisebbeknek. Lehet, hogy sokan élvezik, ha egy gyerek rohangászik a társaival, de ha lever valamit, akkor majd panaszkodhatnak. Vagy, hogy össze-vissza esik és később kidobja a taccsot...

2012. máj. 22. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!