Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?
27-es vagyok...Köszönöm,értem akkor már ezt a hozzáállást is,és meg is értem...DE
ha valaki rám és a férjemre kíváncsi,akkor tisztában van azzal,hogy van egy pici(vagy később nagyobb) gyerekünk,aki HOZZÁNK tartozik,tehát érted,maga az elv,h "köszi,de a gyereketeket éppen levegőnek nézzük",nekem ez olyan,mintha nem tartanák tiszteletben,h mi egy CSALÁD vagyunk..Nekünk ez elfogadhatatlan..Nem mondanám senkinek,h megsértett,magamban lerendezném,és egy újabb DE:tartsa ő is tiszteletben azt,hogy nekünk mit jelent,h gyereket vállaltunk,és fogadja el a döntésünket,h visszautasítjuk a meghívását,ha ő ilyenre kér...
(amúgy való életben szerencsére ez nem téma,ugyanis olyan barátaink vannak,akik hozzánk hasonlóan látják a dolgokat,így ebből nem hiszem,h valaha is konfliktus lesz..)
esik helyett eszik*
bocsánat az elírásért
Meg milyen már, hogy ha sír, elviszem onnan.
Azért ne menjen senki esküvőre, hogy majd lehet, hogy ott sem lesz. Ha utána megkérdezik tőle, hogy és milyen volt, mikor kimondták az igent? Jaa, semmit nem láttam belőle, mert épp vittem ki a síró gyereket. Ezért minek elmenni?
Na nehogymár azt hozzuk ki,h mekkora tuskók vagyunk,h elmegyünk kicsi gyerekkel esküvőre...
Igen,kiviszem,elviszem,ha hisztizik,ha tisztába kell tenni,ha netán meg kell szoptatni...ez az esküvő és lagzi idejének kb. 2%-a,nem is értem,h miért mennénk el,hisz a fennmaradó 98%alapján nem tudnám megmondani,h milyen volt az esküvő...
(amúgy a saját esküvnkből kiindulva, az ifjú párnak kisebb dolga is nagyobb lesz annál,h azzal foglalkozzon pl. az igen kimondásakor,h hol vagyunk...)
Ha így viselkednél, akkor ki is a tuskó?
Én csak azt nem értem, hogy ha magad is anya vagy, igazán beláthatnád, nincs olyan, hogy egy gyerek viselkedése előre kiszámítható.
Ha pedig neked nem fontos annyira, hogy a ceremóniára koncentrálj, akkor minek is mennél el? Úgyis a gyerekeddel fogsz foglalkozni, ha bármi nyűgje lesz, ez borítékolható, minden anya így tenne. De akkor nem kell ott lenni. Mondd vissza sértődés nélkül.
Én nem érezném ezt bántónak, ha tőlem ilyet kérnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!