Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valakinek "gyerekment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?

Figyelt kérdés
Úgyértem, ahol nem voltak kisgyerekek. Hogy beszéltétek ezt meg a szülőkkel?
2012. máj. 22. 16:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
55%

27-es vagyok...Köszönöm,értem akkor már ezt a hozzáállást is,és meg is értem...DE

ha valaki rám és a férjemre kíváncsi,akkor tisztában van azzal,hogy van egy pici(vagy később nagyobb) gyerekünk,aki HOZZÁNK tartozik,tehát érted,maga az elv,h "köszi,de a gyereketeket éppen levegőnek nézzük",nekem ez olyan,mintha nem tartanák tiszteletben,h mi egy CSALÁD vagyunk..Nekünk ez elfogadhatatlan..Nem mondanám senkinek,h megsértett,magamban lerendezném,és egy újabb DE:tartsa ő is tiszteletben azt,hogy nekünk mit jelent,h gyereket vállaltunk,és fogadja el a döntésünket,h visszautasítjuk a meghívását,ha ő ilyenre kér...

(amúgy való életben szerencsére ez nem téma,ugyanis olyan barátaink vannak,akik hozzánk hasonlóan látják a dolgokat,így ebből nem hiszem,h valaha is konfliktus lesz..)

2012. máj. 22. 21:41
 32/69 anonim ***** válasza:
73%

esik helyett eszik*

bocsánat az elírásért

2012. máj. 22. 21:43
 33/69 anonim ***** válasza:
23%

Meg milyen már, hogy ha sír, elviszem onnan.

Azért ne menjen senki esküvőre, hogy majd lehet, hogy ott sem lesz. Ha utána megkérdezik tőle, hogy és milyen volt, mikor kimondták az igent? Jaa, semmit nem láttam belőle, mert épp vittem ki a síró gyereket. Ezért minek elmenni?

2012. máj. 22. 21:56
 34/69 anonim ***** válasza:
65%

Na nehogymár azt hozzuk ki,h mekkora tuskók vagyunk,h elmegyünk kicsi gyerekkel esküvőre...

Igen,kiviszem,elviszem,ha hisztizik,ha tisztába kell tenni,ha netán meg kell szoptatni...ez az esküvő és lagzi idejének kb. 2%-a,nem is értem,h miért mennénk el,hisz a fennmaradó 98%alapján nem tudnám megmondani,h milyen volt az esküvő...

(amúgy a saját esküvnkből kiindulva, az ifjú párnak kisebb dolga is nagyobb lesz annál,h azzal foglalkozzon pl. az igen kimondásakor,h hol vagyunk...)

2012. máj. 22. 22:05
 35/69 anonim ***** válasza:
44%
Arra fogadjunk nem is gondolt a kedves kérdező és párja, hogy így soha az életbe nem lesznek keresztszülők...Ezek után ki kérne fel rá titeket, úgy őszintén? Én sem szeretem annyira a gyerekeket, nincs hozzájuk türelmem, mégse lenne pofám ilyet kérni a násznéptől. Na, ennyit erről.
2012. máj. 22. 22:32
 36/69 anonim ***** válasza:
35%
ti nők vagytok? valaha gyermeket akartok szülni, aztán pedig nevelni? komolyan az eszem megáll. mi az, hogy ne legyen gyerek az esküvőn. nekem van gyermekem, igenis ott lesz, ahol én, mert én vagyok az édesanyja, én tartozom felelősséggel érte, én vállaltam, hogy felnevelem, hogy szocializálom, amibe az is beletartozik, hogy esküvére megy és megtanulja az ottani etikettet. természetesen nem újszülöttekről beszélek, de 1 éve kor fölött simán vagy annyi eszük, hogy tudjanak viselkedni. miért enne össze-vissza? 1 gyermek pontosan tudja, h neki mikor miből elég. a fiam pl. 2 éves kora óta 1 falatot sem eszik meg, hha az már nem esik jól neki. értelmes emberi lények, akikkel előtte meg lehet beszélni, hogy hova megyünk, mi fog ott történni, és hogy kell viselkedni. erre szoktam én azt mondani, hogy nem hülye, hanem gyerek. nekem pl. augusztusban lesz az esküvőm, mégis hova tegyem a 4 éves fiamat? mert idegenre nem bízom, 1 percig sem lennék nyugodt. hozzáteszem a fejemben nem fordult meg, h ne vigyük oda. a gyerekek nem kis szörnyetegek, csak kommunikálni kell velük, 100szor értelmesebb mint némelyik felnőtt, és ezt sok válaszoló magára veheti itt is.
2012. máj. 22. 22:57
 37/69 anonim ***** válasza:
56%
36 Osztom a véleményed!Erről meséltem én is,gyerekkori történeteken keresztül.Lehet egy gyerek értelmes is,akinek ez élmény lesz és nem teszi tönkre az esküvőt semmivel.Ránk sem volt soha panasz,nem futkároztunk,nem volt hiszti,igaz velünk tudtak bánni a szüleink és megtanították,hogy kell társaságban viselkedni.
2012. máj. 22. 23:00
 38/69 anonim ***** válasza:
24%
36-os vagyok. hogy ha vki ilyen kéréssel állna elém, azzal a lendülettel visszaadnám neki a meghívót és kidobnám a lakásomból. meg ki is röhögném. aztán tornáznék 1 órát, hogy levezessem a feszkót, amit 1 tuskó okozott.
2012. máj. 22. 23:17
 39/69 anonim ***** válasza:
69%

Ha így viselkednél, akkor ki is a tuskó?

Én csak azt nem értem, hogy ha magad is anya vagy, igazán beláthatnád, nincs olyan, hogy egy gyerek viselkedése előre kiszámítható.

Ha pedig neked nem fontos annyira, hogy a ceremóniára koncentrálj, akkor minek is mennél el? Úgyis a gyerekeddel fogsz foglalkozni, ha bármi nyűgje lesz, ez borítékolható, minden anya így tenne. De akkor nem kell ott lenni. Mondd vissza sértődés nélkül.

Én nem érezném ezt bántónak, ha tőlem ilyet kérnének.

2012. máj. 22. 23:57
 40/69 anonim ***** válasza:
38%
akkor vetítsd ki magadra, hátha megérted. kapsz 1 meghívót, téged szeretettel várnak, de a párodat, férjedet, vőlegényedet nem, mert nem rájuk kíváncsiak, hanem rád. mosolyognál tovább? értsétek már meg, h nekünk a gyermekünk az életünk része, akkor is, ha van aki szerint nyüglődő rohangáló kölök. miért ne tudna amúgy csendben végigülni 15 percet??? mert akkor, ha jól értem itt a szertartáson lévő viselkedésre van kiélezve a dolog. ott is van bőven annyi inger, hogy lekössön 1 gyereket, nem síri csendben egyedül kell ülnie 1 sötét szobában... és igen, az a bunkó, aki olyat kér vkitől, h a gyermeke nélkül jelenjen meg vhol. léteznek természetesen ilyen helyek, színházba, előadásra, temetésre pl. én sem vinném, de az esküvő éppen nem egy olyan történet, ahol olyan szigorú szabályok lennének. kérdem én, akkor alkoholista/kötekedő/pár feles után ki tudja mire nem képes ismerős, v rokon sem mehet ugye? (azt még meg is érteném).
2012. máj. 23. 07:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!