Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?
Fogadjunk, hogy a sok negativ (a gyereknek semmi keresnivaloja az eskuvon) valaszadonak nincs gyereke. Mert ha lenne, akkor tudna, hogy serto azt mondani, hogy "kerlek ne hozd a gyereked). Mindenki ismeri a sajat gyereket, tudja hogyan foglalja le arra a fel orara, amig a szertartas tart. Van, aki bulizni akar, es inkabb lepasszolja a nagyihoz a gyereket. Semmi baj ezzel. Van, aki nem tudja lepasszolni, de elmenne az eskuvore. Es van, aki egyaltalan nem is passzolna le, mert tudja, hogy a gyerek is jol fogja magat erezni. Persze van bunko szulo is, aki a szertartason hagyja hogy a gyerek uvoltson. Itt viszont nem a gyerekkel, hanem a szulovel van a baj.
A lenyegre terve. Igen, en marha nagy sertesnek vennem, es el sem mennek az eskuvore. Sot! Ezt meg is mondanam ott helyben az illetonek.
Es akkor most megforditom a dolgot. Nekunk egy honap mulva lesz az eskuvonk, es van 2 gyerekunk (3 es masfel evesek). Ott lesznek az eskuvonkon. Es tudod mit? Meg vagy 25 gyerek lesz rajtuk kivul, mert mint szulok, megertjuk, hogy mindenkinek fontos a gyereke, es nem mindenki tudja vagy akarja lepasszoli oket, ugyhogy lesz a gyerekeknek animator.
Lehet lepontozni,mint ahogy a tobbi valaszadot is, aki azt mondja, hogy bunkosag megkerni a a vendeget, hogy ne hozza a gyereket.
Arra viszont meg lehet kerni a szuloket siman, hogy ha a szertartas alatt a gyerek nyogoskodne, akkor inkabb vigyek ki. De mondjuk egy a szulok 98%-a magatol is megteszi.
Amugy en is ugy gondolom, hogy a meghivo nem szemelynek, hanem parnak/csaladnak szol, amibe beletartoznak a gyerekek is. Ezt el kell fogadni, vagy nem meghivni az illetot.
Voltam olyan esküvőn ahol 2 hetes ikerbabák voltak (és több 6 év alatti)
Az ikrek a pár gyerekei voltak,nem várták meg a 9 hónapot,megszülettek 8 hónapra,és igy már nem belülről hallgatták a szertartást.Lagzi is volt,igaz szolidabb,de végig ott voltak mózeskosárban
(ugy volt hogy még pocaklakók lesznek)
Nincs gyerekem,lesz esküvőm,de sosem kérném hogy hagyják otthon a gyereket.
Imádnivalóak.Láttál te már pár éves kisfiút amint megtáncoltatja a menyasszonyt?Vagy kislányt koszorúslányruhában ?
(tényleg,koszoruslányod is csak 16 feletti lesz?)
Hú, mennyi válasz jött, alig győzöm őket olvasgatni.
Utolsó, nem, nem lesz koszorúslányom egyáltalán. Egy igazi barátnőm van, ő lesz a tanúm. "Haverlányokból" meg nem csinálok koszorúslányt csak azért, hogy legyen.
Igazából látom, nagyon eltérőek a vélemények, van, aki szerint természetes, hogy ott vannak a gyerekek is, van, aki meg úgy gondolja, ahogy én. Nincs itt győztes fél, csak eltérő vélemények.
Annyit még azért hozzátennék, hogy jó esetben 2-3-4 éves gyerek már bőven szokott a nagyiéknál aludni, nem értem, hogy egy esküvőre miért akarják egyesek akkor is foggal-körömmel odavinni (úgy, hogy pont nem érdekli őket, hogy ez a párnak mennyi plusz költség - ez amúgy nekem nagyon önző dologként jön le).
Ha valaki engem meghív teszem azt a szülinapi bulijába, nem fogok odavinni még valakit, bárkit is, maximum előtte megkérdezem, hogy lehet-e egyáltalán, mert nem tudhatom, hogy mennyi hellyel, étellel számolt az ünnepelt.
Még csak ott tartunk, hogy írogatjuk össze az embereket, kb. 60 főt szeretnénk majd, eddig még nincs olyan pár, ahol gyerek is lenne, de azért elgondolkodtam az eseten.
Amúgy én voltam gyerekmentes lagzi, egyedül egy kislány volt, de ő elment, mikor álmos lett a mamájával. Ő i csak azért volt ott, mert a menyasszony keresztlánya volt, egyben ő volt a koszorúslány is.
Senki már nem hozott gyereket, még a tizenéveseket sem, pedig inkább olyanok voltak, nem picik. MEgértették, hogy ez felnőtt buli lesz és senki sem mondta fel emiatt a meghívást. Szóval ilyen is van.
Valaki írta, hogy én így biztos nem leszek keresztanyuka... Ez hogy jön ide? Miért ez lenne a kizáró ok? De ha nem leszek (és biztosan nem emiatt nem leszek, hanem valami más miatt) az sem baj, nem az a vágyálmom. Testvérem nincs, szóval így is minimális volt rá az esély, hogy valaha is az leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!