Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a tengerparti esküvőről? Volt valakinek ilyen?
Van egy magyar oldal, ahol kifejezetten ilyen irányultságú esküvőket szerveznek. Ők lebeszélnek mindent, amit szeretnék, fotóst, szállást, szertartást, stb... Nektek csak fizetni kell, meg elmenni. Ennyi pénzért is van, ha jól tudom, Görögországban vagy Horvátban.
Próbálj rákeresni googlen, tengerpart / esküvő címszó alatt.
Ebben mi a nagyzolós?:D
Szerintem szép, nekem például a templomi esküvőtől rándul össze a gyomrom. De Kérdező 500.ezer forintból nem fogod megúszni.
Miért ne úszná meg? Beül az autóba, lemegy Horvátországba, vagy Olaszországba, ez nem egy nagy költség.
Keres valami olcsó szállást 2 éjszakára, szintén pártízezer forintból megúszta.
Keres egy fotóst, aki egy nap csinál x fotót, ezt is meg tudja úszni viszonylag olcsón (ha olaszba mész, tudok magyarul beszélő szuper fotóst).
Felöltözik, kimegy, fotózzák, hazajön és örül.
Ebben mi kerül 500.000 Ft-ba? Ő tulajdonképpen csak "fotózkodni" megy ki, az most csak egy extra adalék, hogy esküvői ruhában lesz...
OMG. akkor tegyük helyre a fogalomzavart a fejedben: te nem esküvőt szeretnél a tengerparton, hanem egy fotózkodást menyasszonyi ruhában.
ez kb 150rugóból megvan 2 főre dínomdánommal együtt.
Bocs, hogy beleszólok, de egyébként Olaszországban legalább olyan szép tengerparti részek vannak, mint Horvátországban. Tapasztalatból mondom mindkettőt: "horvátban" amennyire én tudom és ismerem a partok nagy része köves (nekem az kevésbé tetszene, nem az igazi tenger-fíling), míg "olaszban" a legtöbb helyen homokos partot találtok.
A legészakibb részek nincsenek is messze, sőt, ha már itt tartunk, nekem speciel Velence is tetszene - ezzel az úttal egybekötve - mert amúgy gyönyörű város... a legromantikusabb... mmm! :)
Bocs a kitérőért! Szvsz Olaszország!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!