Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megkérni valakinek a kezét?
El kéne venni az asszonyt, de nem vagyok valami romantikus tipus, meg nem is foglalkoztatott a dolog különösebben eddig. Milyen gyűrű is kell ehhez? Réz hézagoló alátét is megfelel? :)
Lányok ti hogyan képzelnétek el?
"leszel a feleségem?"
A gyűrű... olyan, ami neki tetszik és azért nem gagyi. Alapvetően aranyat szoktak egy nagyobb kővel.. De nekem pl. platina, mert utálom az aranyat. A sárgát legalábbis. A karikagyűrűnk is fehérarany emiatt.
A párodtól függ, hogy milyen neki a tökéletes lánykérés. Van aki nem csípi a romantikázós nyálasat, más meg csak így tudja elképzelni.
Nekünk úgy volt, hogy egy vacsora étteremben, majd séta a várban. A régi templom romjai között pedig teljesen váratlanul hozzákezdett a beszédhez. végül megkérdezte, hogy "leszel a feleségem?" és az ujjamra húzta a gyűrűt. Nekem ez pont tökéletes volt így. romantikus, de nem nyálas és elég természetes, nem erőltetett.
Bemész egy ékszerboltba és közlöd, hogy eljegyzési gyűrűt szeretnél. Kitesznek eléd egy csomót, megkérdezik mekkora méretű a hölgy bal gyűrűsujja. Amelyik a legjobban tetszik azt megveszed, majd ha eljön a szerinted legmegfelelőbb pillanat, becsukatod a szemét, leveszed az ékszerdoboz tetejét és felteszed a kérdést: Hozzám jössz feleségül?/ Lennél a menyasszonyom?/ Lennél a feleségem?
Nem kell semmi extra, megfelelő intenzitású élmény lesz száméra ez is. Legalább is az én kezemet így kérte meg szenteste a párom, pedig ő aztán igazi antiromantikus alkat :)
Hopi, hopi várjatok....
Honnan tudjam a méretét (ez nem koton)
Nem lehet együtt megvenni?
Jó fej vagy :D
A férjem se romantikusan kérte meg a kezem. Mi viccelődtünk az esküvő kapcsán, mire ő benyögte, hogy menjünk be, írjuk alá. Majd amikor magamhoz tértem és többször visszakérdeztem, hogy ez lánykérés volt-e és igen volt a válasz. Azóta is viccelődünk vele, hogy a pics@ba, pedig ő nem is gondolta volna, hogy igent mondok :D
Amúgy 1 hónappal későbbre tervezte a lánykérést, így gyűrű sem volt még...
A karikagyűrűket pedig együtt választottuk ki a férjemmel.
Ha szeret egy cérnára is igent mond.:)
De te tudod milyen a stílusa, lehet étteremben, de lehet az ágyban is megkérni valakinek a kezét...
Lánykéréshez elegendő egy sima egyszerű gyűrű általában kővel a tetején, de a szerelemtől bódult férfiak bármire képesek. Én például most karácsonykor kértem meg a párom kezét, jaa és együtt vettük a gyűrűt, csak azt mondtam neki, hogy ajándékba kapja karácsonyra, de azért sejtette, hogy mi lesz a vége. :-)
Igazodj a párodhoz. Ha tényleg szereted, akkor ismerned kell minden elképzelését és vágyát, stílusát és hogy miket szeret, stb, stb szóval mindenét. ehhez nem kell romantikusnak lenni. Az a legjobb, ha hirtelen jön és meglepetésként éri. :-)
24/F
Elcsórod az egyik gyűrűjét, amit nem visel, segítséget kérsz az Anyósjelölttől (ritka pillanatok egyike lesz, lagzi után úgy is jön majd ha kéred, ha nem :D ), de a másik felemből kiindulva megoldás lehet, ha tv előtt fekvés közben összetapizod a kezét, és szemrevételezed, hogy a bal gyűrűsujja kb melyik ujjad hányadik ujjpercéhez hasonló méretű, aztán arra próbálod a gyűrűt. :D
Magyar szokás szerint (nem, nem amerikai, még mielőtt valaki beszólna!!!): te veszel egy egyköves gyűrűt(általában arany, lehet ezüst is, csak anno a "legkomolyabb" udvarló vitte az aranyat, a többi aháromköves ezüstöt :D), aztán asszonykának kéne adnia neked egy jegykendőt (gondolom nem készült rá a hímezgetésre, szóval azt te bizony nem kapsz). :)
Aztán szépen elslattyogtok karikagyűrűt nézni horrorisztikus összegekért a lagzira, addig Te nem viselsz semmit. Mostanság a férfiak ezt jobban szeretik, addig sincsenek meggyűrűzve. :)
Egyébiránt választható a következő verziók valamelyike is:
a) veszel egyedül egy pár karikagyűrűt, azzal kérsz
b) veszel egy csokor virágot, azzal kérsz, majd közösen vesztek gyűrűt
Remélem érthető volt, sok sikert! :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!