Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megkérni valakinek a kezét?
El kéne venni az asszonyt, de nem vagyok valami romantikus tipus, meg nem is foglalkoztatott a dolog különösebben eddig. Milyen gyűrű is kell ehhez? Réz hézagoló alátét is megfelel? :)
Lányok ti hogyan képzelnétek el?
Egyébként úgy kell megkérni, hogy a fiú apukája, vagy tekintélyes férfi rokona kéri meg a leányka kezét a leányka szüleitől (szerintem ez nem zárja ki, hogy a fiatalok már legyezetették).
Az a fiú. aki nem így tett, egy hagyománytisztelő családban a 70-es években még tahónak minősült.
14 éve vagyok együtt a párommal , ha szóba jön a házasság azt mondom : nem kéne elrontani ezt a jó kapcsolatot.
DE JÓL TUDJA EL NEM CSERÉLNÉM SEMMIÉRT
ennyi idő elteltével nem tudom, aktuális-e még...
nekem a párom azt mondta, megkérhetem majd (ha elérkezettnek látnám az időt) akár egy befőzőgumival is.
Mire egyik nap hazafelé gondoltam egyet és a bolt előtti 100Ft-os meglepi automatából kipörgettem egy gyűrűt, este pedig jól megkértem a kezét.
Szanaszét volt az örömtől.
gyűrűt aztán együtt választottunk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!