Milyen a Tako és a Cart babakocsi? Szeretnélek megkérni benneteket, ha van valakinek Tako vagy Cart babakocsija, írja le nekem a tapasztalatait illetve a véleményét erről a két fajta babakocsiról!
Egyiket sem használtam, de nagyon vágyom a Tako-ra....
Második babámat várom, és az elsőt a barátnőmmel együtt szültem, akinek Tako City Voyager kocsija volt...
Hát beleszerettem egy az egyben, ő is imádta. masszív, gyönyörű, mindennel rendelkezik, amivel egy jó kis "terepjáró" kocsinak rendelkeznie kell. ( felfújható, összrugózású kerék, oldalt beépített "lengéscsillapító", hatalmas bevásárlóháló...... )
Szóval, ha nálam a keret megengedi majd nyárára, ilyet veszek a pocaklakónak.... A másik fajtát nem ismerem.
Láttad már ezt az oldalt? Két napja gyönyörködöm benne...
Szia! Nekünk van Tako Drifter Sport babakocsink, csak használva nem volt még, most vagyok 34 hetes. Nekem általában a lengyel kocsikról jó a véleményem, nagy bennük a hely, télen is teljesen védett a baba, nagyon jó tolni, a nagy kerék miatt nincsen leküzdhetetlen akadály. A nagyfiam kocsija Roan, amit 3,5 évig (!!!) nyüstöltünk, napi 10 km feletti sétákkal és most is hibátlan, azért vettünk újat, mert nagyon meguntam és a Roan jó lesz a Nagymamához második kocsinak. Az való igaz, hogy olyannak valóak, aki főleg gyalogláshoz használja(mint mi is), mert még összecsukva is hatalmas helyet foglal, teli van vele a csomagtartó és nehéz is. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy vettünk egy fektethető sport babakocsit és fél éves kor felett lehet használni és azt lehet autóval vinni.
A Tako kocsit a boltban nagyon dícsérték, a Bergonnál strapabíróbbnak ítélték, egyedül a síma Driftert nem ajánlották igazán.
Most a választásnál az volt a szempont, hogy feltétlen lengyel legyen, mert bármelyik jó, igazából a Takoban volt olyan, aminek legjobban tetszett a színe.
Erről a Cart kocsiról még soha nem hallottam.
Ha a legszebb színű Takokat szeretnétek látni, nézzétek meg ezeket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!