Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek "gyerekmentes" esküvője, lagzija?
Ha bármelyik esküvőre ahová meghivtak minket és azt mondták volna,hogy ne hozd a gyereket,én azonnal azt mondtam volna,h köszi a meghivást,de mi kihagyjuk akkor ezt a lakodalmat!
Természetesn minden szülő igyekszik megoldást taláni,hogy ne kelljen a gyereknek éjszakába nyúlóan ott szenvedni!
De egyébként ti tudjátok,de utánna ne sértődjetek meg,ha a kisgyerekesek nem mennek el a nagy napotokra!!
3 éves volt a kisfiam amikor unokatesóm esküvöje volt!Elvittük a kicsit is kb egy óra hosszát volt és elvittük az anyóshoz!rosszul érezte magát csak ment ide oda én nem tudtam ebédelni meg semmi!Nem gyereknek valo ez!Voltak töle kisebbek is azok meg visitottak a nagy zenétol,meg nem tudtak aludni!stb.... nem gyereknek valo
azota nem visszük a gyereket lagziba,majd ha nagy lessz
Én életemben eddig csak egy esküvőn, lagzin voltam, akkor voltam 3-4 éves. Nagyon élveztem, összevissza rohangáltunk a 2 évvel idősebb bátyámmal.
Amúgy szerintem is jó ötlet egy külön teremben/elkülönítve egy játszósarok, játszóház, matrac stb. a gyerekeknek.
Hát a mienken nem voltak gyerekek, de nem azért mert nem hívtuk őket, hanem mert a szüleik egyszerűen nem hozták. Maguktól. Szerintem aki meg tudja oldani, hogy valaki vigyáz a kisgyerekre amíg elmennek a lagziba, és a szülők és normálisak, nem mániájuk dicsekedni a gyerekkel, annak természetes, hogy nem viszi. Ez a gyereknek is megterhelő és unalmas. Kivéve ha külön gyerekprogramokat is szervez a pár, de egy totyógó 2 éves azzal sem ér sokat.
Egyszer voltam egy szertartáson ahol a templomban végig sipítozott, ordibált, sírt, és gőgicsélt egy pici pólyás. Az az igazság, hogy baromi zavaró volt, mert mindent elnyomott a hangja (ugye a templom meg fel is erősíti), és az anyja nem volt hajlandó kivinni a hideg templomból, inkább hagyta ott ott óbégasson. Szerintem ez tapintatlanság, mert gyerek ide vagy oda ős nem is tehet róla, de azért nem mindig ő az első, hiába gondolja sok anyuka.
Mifelénk van egy mondás, miszerint "az nem is igazi esküvő, ahol nem sír kisgyerek a szertartás alatt" :D
Persze ez nagy túlzás, egy felnőttes esküvő is biztos ugyanolyan jó tud lenni. De pl én nagyon bánnám, ha nem lennének gyerekek a szeptemberi lagzikon. Valahogy nekem ez hozzá tartozik, de ez biztos azért is van, mert nálunk ez a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!