Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez a divatőrület, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divatőrület, hogy esküvő már nem is lehet megelőző élettársi kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, és már nagyon idegesít! Aki csak annyit kérdez, h milyen esküvői ruhát vegyen, vagy hogy x év után házasodjanak-e össze, annak a válaszai között is megtalálható többször is: nehogy összeházasodjatok összeköltözés nélkül! Miért lett ez divat? Szerintem inkább a másik alapos megismerésére kellene ösztönözni a fiatalokat, nem arra, h költözz össze vele, aztán legfeljebb szétmentek!
2009. jún. 15. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó: Nem ismerlek, de már most biztos vagyok benne, hogy nem lenne ugyanolyan veled élni, mint a párommal, mert más elképzeléseid vannak.

És az sem mindegy, hogy ki mennyit vállal a házimunkából, kinek mit jelent a tisztaság, ki hogy viselkedik, mikor fáradt, jaa, és mennyire bírja azt, ha folyton a nyakán van a másik, mert ezt nem lehet előre tudni. Lehet hogy a nagy szerelem csak egy rózsaszín köd, és egy hetet nem bírnál ki vele éjjel-nappal.

2009. jún. 15. 18:14
 32/87 anonim ***** válasza:
80%
Mi is egy életre tervezünk, de előtte együtt élünk, ebben sincs semmi ciki. A másik, hogy más elméletben, és más gyakorlatban. Teljesen más.
2009. jún. 15. 18:15
 33/87 anonim ***** válasza:
91%
36 éves vagyok. 3 éve házas. Soha, egyetlen percig sem éltünk együtt esküvő előtt. Én egyedül a lakásomban, férjem egyedül a lakásában. Közben 450 km-re egymástól. Távkapcsolat volt 2 évig, de már a 3. hónap után tudtuk, hogy össze fogunk házasodni. Az internetnek hála, naponta, azaz minden egyes nap 1,5-2 órát beszélgettünk. Annyira megismertük egymást, hogy mindent tudtam. Jobban, mintha együtt éltünk volna. Ismertem a barátait, a kollégáit, tudtam, melyik nap mibe volt felöltözve és éppen mikor volt rossz kedve. Ugyanis olyan szertartás lett kettőnk között a napi telefonálás, hogy akkor is felhivott, amikor rossz kedve volt. Ilyenkor persze veszekedtünk, vitáztunk. Aztán összeházasodtunk és a lakáscserék miatt csak esküvő után 4 hónappal tudtunk összeköltözni a közös lakásba. De pont arra számitottam, amit kaptam. Nem csalódtam. Pedig nem éltünk előtte együtt. Sőt! Korábban a férjem előtt még senkivel nem éltem együtt.
2009. jún. 15. 18:17
 34/87 A kérdező kommentje:
Legutolsó 18:10-es! A szívemből szóltál :) Főleg az első mondatod nagyon igaz!
2009. jún. 15. 18:17
 35/87 anonim ***** válasza:
74%

Jó, hát ez dicséretes, de miből gondolod, hogy kevésbé ismered meg, ha vele együtt élsz? egyáltalán mi a baj azzal, hogy ha valakivel összeköltözik házasság előtt az ember? Nem erkölcsös? Akkor baj van, eredetileg házasság előtt lefeküdni sem erkölcsös.

Nem értem.

Mint ahogy azt sem, hogy jobban megismerted, mintha összeköltöztetek volna. Honnan tudod? Nem tapasztottam be a számít költözködés előtt, így is beszélgetünk.

2009. jún. 15. 18:20
 36/87 A kérdező kommentje:
Ja, és légyszíves senki ne pontozzon le senkit! Tudom, h atombombát robbantottam fel, de fogjátok vissza magatokat! Kultúrált vitatkozás a célom. Köszi
 37/87 anonim ***** válasza:
55%
Nem értem, mennyivel kap kisebb "sebet" az, aki 3-4-5-6 évi együttélés után jön rá, hogy mégse, mint az, aki hivatalosan elválik mondjuk 3 év után, mert nem jöttek be az elvárásai. Nekem sokkal furábbnak tűnik, ha valaki többször is együtt él, mintha valaki elválik és szépen vár, alaposan meggondolja a legközelebbi kapcsolatát.
 38/87 anonim ***** válasza:
86%
"Szerintem egy épeszű ember el tudja képzelni, h ha ketten laknak majd, a padló nem nyalódik fel magától, a szaros gatya nem tisztul meg magától, magyarul hogy ezeket majd neki kell csinálnia." -- A férj emg vakarja a tökét a fotelban, mi? És felkészül minden épeszű arra is, hogy a férje majd szarik segíteni, mert ez az asszony dolga, és a nő hajnalban pucolja az összeszart wc-t, napi ezerszer kéri meg a férjét, hogy azt a kis segítséget tegye meg, hogy a szennyesbe teszi a kimosandót, vagy leváltja a pizsamát mielőtt rárohad, esetleg hazaad annyit abból a rohadt fizetésből, hogy a számlákra kajákra egyaránt jusson a kettőjük fizujából, még ha így el is marad a pasis dorbézolás, és ha már megteszi hogy kiporszívózik a segge alatt, legalább ne szidja össze azért mert zajt merészel csapni amikor ő bambulna ki a fejéből, etc? És még millió dolog, amit az ember bár joggal elvárhatna a párjától, megeshet, hogy később egyedül marad ezekkel az igenis ÁTLAGOS gondokkal. Pedig a feleség sem egy cseléd és egy k*rva keveréke. Sok férfi elkényelmesedve mégis azt hiszi. És ezt akármit mondasz, hidd el, NEM tudhatod előre. Hiába van egy ellenpéldád, millió másik szól emellett.
2009. jún. 15. 18:21
 39/87 anonim ***** válasza:
75%
Mert ezzel rombolod le lényegében a házasság intézményét. Így lesz belőle egy papír. egyszer kívánok házasodni, és a házasságban meghalni.
2009. jún. 15. 18:22
 40/87 anonim ***** válasza:
52%

Ha már együtt tudnak élni, akkor miért nem házasodnak össze? Nem értem. Ha szeretek valakit, akivel együtt tudok élni, akkor azzal egész életre képzelem el. És ha egész életre képzelem el, akkor összeházasodunk. Nyilván. Ha meg előtte vitatkozunk, problémák vannak, veszekszünk, akkor azzal nem költözök össze. És ha a házasság alatt jönnek a problémák, azt meg lehet oldani, meg lehet beszélni. Ma nagyon gyorsan odamondják, hogy jó elválok. Mert könnyebb, mint szembenézni a nehézségekkel és felnőtt ember módjára megoldani.

34 éves nő vagyok, férjem és gyerekeim vannak és nem éltünk együtt esküvő előtt. Az én értékrendembe ez nem fér bele, még akkor sem, ha most épp ez a divat.

2009. jún. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!