Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez a divatőrület, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divatőrület, hogy esküvő már nem is lehet megelőző élettársi kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, és már nagyon idegesít! Aki csak annyit kérdez, h milyen esküvői ruhát vegyen, vagy hogy x év után házasodjanak-e össze, annak a válaszai között is megtalálható többször is: nehogy összeházasodjatok összeköltözés nélkül! Miért lett ez divat? Szerintem inkább a másik alapos megismerésére kellene ösztönözni a fiatalokat, nem arra, h költözz össze vele, aztán legfeljebb szétmentek!
2009. jún. 15. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
93%

de együttélés nélkül nem tudod alaposan kiismerni a másikat:-)

mi 2és fél évesek voltunk mikor kettesbe összeköltöztünk,előtte 2 évig a szülőknél laktunk,és akkor ismered ki igazán a másikat ha kettesben élsz vele,te mosod a ruháit,te csinálod a vacsit stb...nem pedig elhívjuk hozzánk hogy együk egyet aztán anyu meg takarít meg meg is főz és utána irány a szoba:-)

jövöre tervezzük az esküvőt eljegyzés egy hónapja volt,és igenis kell az együttélés ahhoz hogy eltudd dönteni eltudod-e viselni a lábszagát meló után egy életen át:-)

Bár a vőlegényemnek nincs lábszaga:-)csak példát akartam írni:-)

én a házasság előtti együttélésre szavazok:-)

2009. jún. 15. 17:38
 2/87 anonim ***** válasza:
92%

Csak ismételhetek: Attól hogy valakivel heti rendszerességgel elnyalsz egy fagyit, nem fogod ismerni.

Ha együtt élsz vele, minden kiderül, de engedd meg hogy visszakérdezzek:

Miért jó beleugrani egy házasságba? Miért olyan sürgős az a papír?

2009. jún. 15. 17:41
 3/87 A kérdező kommentje:
Szerintem meg lehet ismerni épp eléggé a másikat együttélés nélkül is, csak idő kell hozzá. És persze nem olyan kapcsolat, h anyuci főz, mosogat, mi csak eszünk vagy moziba megyünk hétvégén aztán haza. Vannak, akik azt vallják, h munka után nem találkoznak, csak ha mindketten csúcsformában vannak (frissen fürödve, stb.) - hát ezek sose fogják kellően kiismerni egymást, de egy normális kapcsolat szerintem nem ilyen.
2009. jún. 15. 17:43
 4/87 anonim ***** válasza:
84%
első válaszadó vagyok,igen ez tényleg jó kérdés,minek a papír ha csak találkozgatnak?hány éves vagy kedves kérdező?mert ugye az sem mindegy!
2009. jún. 15. 17:43
 5/87 A kérdező kommentje:
Mit értesz beleugrás és sürgős alatt? Hol írtam ilyesmit? Mutasd már meg légyszi! Nyilván évek kellenek az ilyesmihez..
2009. jún. 15. 17:44
 6/87 anonim ***** válasza:
91%

nem vitatkozni akarok,de mielőtt összeköltöztünk kettesbe,akkor is minden percet együtt töltöttünk,és tényleg vannak alaptulajdonságok amiket előtte nem ismertél,hidd el sokkal jobb együttéléskor kimondani azt a boldogító igent,mert akkor már nem ér meglepetés,de igy???

megfogsz lepődni,

2009. jún. 15. 17:45
 7/87 A kérdező kommentje:

Nem csak találkozgatnak, hanem egy szerelmespár, akik éppenséggel nem élnek együtt, de együtt képzelik az életüket. Nagy különbség!

25 éves vagyok. Ja, és nem fogok senkit lepontozni, nem azért írtam a kérdést!

2009. jún. 15. 17:46
 8/87 anonim ***** válasza:
86%
mióta vagytok együtt és mennyi idős vagy?mert ha elég fiatal vagy akkor megértem ha ugy érzed nem kell az együttélés
2009. jún. 15. 17:47
 9/87 anonim ***** válasza:
87%

jolehet én meglahetősen késön találtam jó kapcsolatra. Ez amolyan villámcsapásszerű érzés volt. Ahogy összejöttünk röttön össze is költöztünk. Nekünk annyi a szerencsénk, hogy mindkettőnknek van saját lakása. Továbbá annyira erős vonzerő volt, hogy nem bírtunk meglenni egymás nélkül, tehát eleve adva volt az azonnali összeköltözés. Mivel én régimódi vagyok valóban vártam volna az esküvővel egy évet. Egy év az udvarlási idő. De pec, hogy már összeköltözésünk után 2 hónappal bejött a gyerek. Így még egy éve sem ismertük egymást és összeházasodtunk.

A dolog érdekessége, hogy mi nem kipróbálni akartuk az összeköltözést, hanem eleve úgy jött ki, hogy mindketten olyan hullámhosszon voltunk, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Így aztán nem kellett próbálgatnunk. Igaz viszont ehhez elégé élettapasztaltnak kell lenni.

2009. jún. 15. 17:48
 10/87 anonim ***** válasza:
90%

úgy érzem normálisan beszélgetünk,igy nincs is szükség lepontozásra:-)

akkor 1 évvel idösebb vagy mint én,sajnos nem értem miért gondolod igy,eljegyzés is volt már talán?

2009. jún. 15. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!