Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez a divatőrület, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divatőrület, hogy esküvő már nem is lehet megelőző élettársi kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, és már nagyon idegesít! Aki csak annyit kérdez, h milyen esküvői ruhát vegyen, vagy hogy x év után házasodjanak-e össze, annak a válaszai között is megtalálható többször is: nehogy összeházasodjatok összeköltözés nélkül! Miért lett ez divat? Szerintem inkább a másik alapos megismerésére kellene ösztönözni a fiatalokat, nem arra, h költözz össze vele, aztán legfeljebb szétmentek!
2009. jún. 15. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
91%
17.57-es! Úgy tűnik, te még az összeköltözést se tudtad komolyan venni! Most akkor ezután mindig be fogsz próbálkozni? Van egy mondás, elég csúnya, de nekem tetszik: próbálkozni a kutyák szoktak...
2009. jún. 15. 18:02
 22/87 anonim ***** válasza:
85%

Volt itt egy olyan kérdés még régebben, hogy miért nem hajlandó a kérdező neje annyit takarítani, ahogy azt a kérdező szeretné.

Van olyan is, hogy valaki mérgesebb reggel, ezen jól meg lehet sértődni, ha nem vagy rá felkészülve, meg ezer ilyen apróság.

Az hogy valakivel házas vagy vagy sem édes mindegy. De annak hogy az ember aztán váljon meg semmi értelme. Ha valakivel együtt élsz csak jobban megismered, és bizony gyakori, hogy nem férnek meg együtt.

És éppenséggel én egy beszélgetés során nem szoktam megkérdezni, hogy hé, te hányadán állsz a takarítással? Na és a mosogatással? A szennyes gatyáidat a szennyesbe rakod, vagy a szoba közepén szoktad hagyni?

Azt nem értem mi a baj az összeköltözéssel, de rengeteg buktatót látok a meglepi együtt éléssel.

2009. jún. 15. 18:03
 23/87 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat előző vagyok: két és fél év. Ne haragudj, lemaradt...
2009. jún. 15. 18:04
 24/87 A kérdező kommentje:

Légyszi többet ne írja senki, h hétvégi randizgatás, meg mozi alatt nem lehet megismerni a másikat! Már 2x leírtam, h szerintem sem.

Mi minden nap találkoztunk munka/suli után, fáradtan, én főztem rá, és nem egyszer mostam a zokniját is.

2009. jún. 15. 18:06
 25/87 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező: Pont te írod, hogy nem jó, ha csak frissen zuhanyozva találkoznak, de hát mikor láthatod kócosan, és tök kómásan a párodat, ha nem reggel, mikor melletted ébred, ha nem hajnali háromkor, amikor már ki se lát, és vizsgára készül, és így tovább
2009. jún. 15. 18:07
 26/87 A kérdező kommentje:

"És azt nem nevezném "varázsnak", amikor az ember friss házasan döbben rá, hogy moshatja a szarosgatyákat, nyalhatja fel a koszt a padlóról, láthat el két ember után egy háztartást (...)"

Szerintem egy épeszű ember el tudja képzelni, h ha ketten laknak majd, a padló nem nyalódik fel magától, a szaros gatya nem tisztul meg magától, magyarul hogy ezeket majd neki kell csinálnia. Legalábbis én el tudtam :) Mondjuk engem otthon sem szolgaálatak ki maximálisan (nem volt idejük), tehát volt fogalmam róla, mi az a mosás, főzés, stb.

2009. jún. 15. 18:10
 27/87 anonim ***** válasza:
83%

"ezeket úgy gondolom, ha 2 ember szereti egymást (már nem a rózsaszín köd!), meg kell tudni oldani." - De épp a "rózsaszín" köd az, ami miatt ezzel nem számol senki. Olyankor főként nem a várható nehézségeket nézzük, hanem a megvalósulásra váró álmokat.

"És az ismerőseim között is nagyon sokan csak házasság után költöztek össze, mindannyian nagyon jól megvannak :)" - Ne haragudj meg, ha hozzá teszem, hogy "még". Persze kívánom, hogy így is maradjon. De én azt mondom, Neked szerencséd van. És én nem mondom, hogy nincs ilyen, és hogy nem lehet valaki összeköltözés nélkül is boldog élete végéig a párjával az esküvő után. De Te meg azt próbáld meg végig gondolni, hogy vannak ellenkező esetek is, és állítom, hogy az van többségben. Az emberek általában nem számolnak a nehézségekkel, és nincs olyan szerencséjük, hogy kiderüljön valóban azt az embert találták meg, akivel képesek együtt élni, elviselni egymást. És az összeköltözés sokszor ráébreszti az embert, hogy nem ez az az élet, amire vágyott. Mért fáj ez másoknak? Örüljetek, hogy Nektek szerencsétek volt. De másnak ne ezen múljon egy rossz, nevetségesen rövid házasság, és egy hatalmas csalódás.

28/87 anonim ***** válasza:
52%
Aki eléggé felnőtt, tudja, mivel jár egy házasság. Nem valami rózsaszín ködben ragyog, hanem tisztában van az élet és a páros élet fontosabb dolgaival, hiszen előtte milliónyi példa van. A házasságot nem véletlen találták ki! Igenis nagyon fontos az egymás iránti TELJES elkötelezettség, egymás MINDENKI ELŐTT történő vállalása és a gyermekek házasságban történő nevelése. Ez egy minta is kell, hogy legyen. És igenis: ameddig lehet, próbáljon az ember a házasságban alkalmazkodni és amit kimondott a törvény előtt, azt mindig szem előtt tartani!
 29/87 anonim ***** válasza:
81%
17 :57-es vagyok,és nekem pont hogy bevált az hogy együtt élünk,hiszen jövő májusban lesz az esküvönk,és már együttélés alatt kérte meg a vőlegényem a kezem,én vagyok a legelső válaszadó is egyben,olvasd el,és akkor nem irod ezt nekem:-)
2009. jún. 15. 18:12
 30/87 A kérdező kommentje:

"És éppenséggel én egy beszélgetés során nem szoktam megkérdezni, hogy hé, te hányadán állsz a takarítással? Na és a mosogatással? A szennyes gatyáidat a szennyesbe rakod, vagy a szoba közepén szoktad hagyni?"

Látod, épp ez a baj!! Mi ezt igenis megbeszéltük házasság előtt! Nincs ebben semmi ciki, ha 2 ember egy életre tervez!

2009. jún. 15. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!