Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meghallgatna? Nagyon el vagyok keseredve
"en nem akartam eskuvot,mert tudtam nincs mire,de a parom miatt muszaly"
Akkor majd a párod rokonai pótolják azt az összeget! Azért csináltok esküvőt, hogy kaszáljatok belőle, vagy azért, hogy megünnepeljétek a szerelmeteket?
kűdgyek zsetont?
egy bankszámlaszámot kérnék
en nem akartam eskuvot,mert tudtam nincs mire,de a parom miatt muszaly"
Az ilyen múszály eskűvőknek lesz válás a vége.
"es nem tudom h mit tegyek,h jo legyen,en nem akartam eskuvot,mert tudtam nincs mire,de a parom miatt muszaly ,es most igy fogok jarni,rosszul esik h ijen csaladom van,h egy ijen jeles napon sem tudjak megallni a helyuket:("
hsz:
-A párod gondolom tudja, hogy nem vagy egy gazdag "parti" Akkor ő miért hív 150 embert?
- Ha a rokonok közül nem tudnak pénzt adni, az miért baj? Az esküvő nem pénzügyi fórum, hogy beteszek ennyit, akkor annyit is várok vissza. Az esküvők 90%-a "veszteséggel" záródik .
- No meg ha már annyira a pénz a középpont, akkor sztem az a 150 rokon bőven kiadja a mérleghiányt.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!