Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyatársak, ti fizetitek a koszorúsruhákat?
nálunk lesz 9 lány, és véleményem szerint kissé gázos lenne, ha mindent én fizetnék. nálunk nem is ez a módi, aki elvállalja a koszorússágot, az tisztában van azzal, hogy neki kell állni a ruhát. ez itt mindig is így volt. Egyetlen egyszer állta a menyasszony a ruhákat, de akkor varratva lettek (hozzátenném, én azt is kifizettem, mert átalakítottam és tudom hordani)
egyik előző kérdésben láttam, hogy egy anyuka hogy felháborodott azon, hogy neki kell kifizetni...most lesz esküvőm, azért kérdezem...ez nem egyértelmű??
vagy ha valakit felkérek, tegyem hozzá, hogy a ruháját nem fizetem?
nálunk ez annyira kézenfekvő, hogy ledöbbentem, mikor olvastam a válaszokat, hogy milyen bunkó az a menyasszony, hogy fel sem ajánlotta....
egyébként nem lesz megmondva, milyen ruhájuk legyen, fazon, stílus az lesz, amit szeretnének, akinek van esze, úgyis olyat ad a gyerekére(olyat húz fel), ami esküvőre való...
annyit kértem, hogy bordó legyen, a két legidősebb k.lánynak(bnőim) abroncsos, a többiek választanak. De tuti abroncsos lesz nekik is, az a normális k.lányruha, nem?
vagy akkor bunkó vagyok, ha nem ajánlom fel, hogy kifizetem?
én kislánykoromban mindig tök örültem, és 5000Ft-ot sosem sajnáltak tőlem a szüleim, hogy pörgősszoknyázhassak...
vagy rosszul gondolom?
utolsó, én is kb. így gondolom....
na nem ennyire drasztikusan, de lecsupaszítva végül is így van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!