Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet lagzi édes sütemény nélkül is igaz?
Azt beszéltük, hogy mi a francnak az az átkozott sütemény. Mikor 3 fogással telizabálja magát mindenki, utána még egy szelet tortát leprésel a száján.
Közben meg a jónép még azért vedel is. Akkor mikor fog süteményt enni?
Természetesen sós, sajtos, tepertős pogácsa rúd stb, az lesz hogy szívja a piát. Meg ha valaki két tánc között valamit bekapna, akkor ott van.
Olyan, hogy sütemény osztogatás otthonra mindenkinek, meg, hogy még a munkahelyére is vigyen na az persze. Meg 86 félét odasüttetni.
Nem szeretnénk.
Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé.
Akárhogy is valahol meg kell fogni a pénzt. Ezennel megragadom az alkalmat, ha van bármi olyan tanács amit szívesen megosztanál velünk, hogy mi ne kövessük el azt a hibát amit te, szívesen fogadjuk.
A torta természetesen 3 részből áll, 3 féle ízben, akinek egyik sem jön be, az majd eszik még egy kirántott húst.
Lagzi se kell.
Úgy még olcsóbb.
Mindent költsetek magatokra.
De szeretem a 21.századot...
Ja nem.
Amúgy egyetértek, az aprósütemény teljesen felesleges, de torta nélkül nem esküvő az esküvő. De minthogy írtad, hogy az lesz, így semmi gond nincs szerintem.
Egyébként oké, hogy ti nem vagytok édesszájúak, de én az vagyok, és jelentem, van egy ún. desszertgyomor, ahova kizárólag édesség fér be, a 20 szelet rántotthús és 50db töltöttkáposzta meg a bor és pálinka után/között/mellett :D Sőt, ez a bizonyos pocakrész kifejezetten követeli, hogy a sós-zsíros kaják után kapjon ő is egy kis kényeztetést. Csak hogy megválaszoljam a kérdést, hogy mikor és hova. Hát, a speciálisan erre kifejlődött mellékágába a gyomrunknak :D
Kedves első. Nem tudom tisztában van-e a per fő árakkal napjainkban, legalábbis az ország nyugati felén. De 50 főre számolva, ami egyáltalán nem sok. A fotós, és az egyedüli zenész, ruha. Plusz egyéb dolgok. Elég magas összeget von maga után. Ezek után már uram bocsá' régen is szokás volt a nászút. Azt nem fogjuk sajnálni magunktól.
Kell, hogy az ember ne szálljon el. Igenis úgy gondolom ha valahol lehet spórolni akkor kell. Igen 21. század. Ebben században már nem szokás annyi pénzt vinni ajándékba, hogy akár a lagzi árának negyede visszajöjjön. A szüleim a menyasszonytáncból megvették az építőanyagot a házhoz. Őszintén nem tudom, nekünk még mikor lesz házunk az esemény után. Pedig teszünk érte rendesen. Elhiheti.
Lehet lepontozni!
Ha a sütin kell spúroskodni, akkor ti nem engedhetitek meg magatoknak a lagzit. Csórók vagytok, fogadd el.
Azokon a lagzikon, amiken rengeteg különféle süti van (általában falusi lagzik), ott többnyire a rokonok, meghívottak sütnek és viszik a saját sütit az eseményre.
Ha torta van, akkor szerintem nem kell más édesség.
Ha meg a spórolás a cél, pont a fotóson kellett volna spórolni. Jópofa, kedves képeket egy (vagy több) ügyesebb rokon is tudna készíteni rólatok, ezzel rögtön megspóroltok több százezret. Mindezt úgy mondom, hogy én fotós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!