Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet lagzi édes sütemény nélkül is igaz?
Azt beszéltük, hogy mi a francnak az az átkozott sütemény. Mikor 3 fogással telizabálja magát mindenki, utána még egy szelet tortát leprésel a száján.
Közben meg a jónép még azért vedel is. Akkor mikor fog süteményt enni?
Természetesen sós, sajtos, tepertős pogácsa rúd stb, az lesz hogy szívja a piát. Meg ha valaki két tánc között valamit bekapna, akkor ott van.
Olyan, hogy sütemény osztogatás otthonra mindenkinek, meg, hogy még a munkahelyére is vigyen na az persze. Meg 86 félét odasüttetni.
Nem szeretnénk.
Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé.
Akárhogy is valahol meg kell fogni a pénzt. Ezennel megragadom az alkalmat, ha van bármi olyan tanács amit szívesen megosztanál velünk, hogy mi ne kövessük el azt a hibát amit te, szívesen fogadjuk.
A torta természetesen 3 részből áll, 3 féle ízben, akinek egyik sem jön be, az majd eszik még egy kirántott húst.
Lehet lagzi bármi nélkül is, de ha nem engedhetitek meg magatoknak az a pár tálca nyamvadt süteményt, akkor nem kell lagzit tartani. A pénzt máshol is meg lehet fogni, de ha vendégeket hívok, akkor megvendégelem öket normálisan. Természetesen a ti nagy napotok ez, de ha a vendégeitek "zabálnak" meg "vedelnek", meg nehogy már még a munkatársaikat is a ti süteményetekkel etessék, akkor inkább azt ajánlanám, hogy a sütemény helyett inkább a vendégeket spóroljátok meg, kíméljétek meg öket magatoktól. Nagyon csúnyán beszélsz ugyanis róluk, mintha ök lennének a szükséges rossz az esküvötökön.
Nem kell oda senkit meghívni, ilyen felfogással maradjatok inkább magatoknak, az lesz a legolcsóbb. Minek ide 50 fö, ha a hátatok közepére se kívánjátok öket? De azért a nászajándékba adott pénzük az jó, igaz?
Ha hallanám, hogy így beszélsz a hátam mögött, el se mennék.
"Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé."
Még jó, hogy vendéglátók lesztek... :(
Mi 2 tanuval esküdtünk.
Csak tudod fáj a szívem amikor látom hogy akinek 3 milla volt az esküvője, limuzint is rendeltek, azok már elváltak.
Mondd már meg mi értelme?
Szerintem se a süti hiánya a probléma (pedig nekem lehetne ezer sós, akkor se kellene, mert az édeset szeretem), hanem hogy ilyen megvetően írsz a vendégeidről, akiket elvileg te hívsz, hogy veled ünnepeljenek, téged ünnepeljenek. Akkor tényleg így kell rájuk hivatkozni? Zabál, meg vedel?
Nem kell semmilyen zabagépet, meg vedelőt hívni, és akkor mégtöbbet tudnál megspórolni. Minden meglehet, és parádézhatsz a ruhádban is mindenféle vendégsereg nélkül is, és akkor max a két tanút kell megzabáltatni, meg esetleg a szülőket. Akkor talán az is belefér, hogy azt egyenek, ami jólesik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!