Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet lagzi édes sütemény nélkül is igaz?
Azt beszéltük, hogy mi a francnak az az átkozott sütemény. Mikor 3 fogással telizabálja magát mindenki, utána még egy szelet tortát leprésel a száján.
Közben meg a jónép még azért vedel is. Akkor mikor fog süteményt enni?
Természetesen sós, sajtos, tepertős pogácsa rúd stb, az lesz hogy szívja a piát. Meg ha valaki két tánc között valamit bekapna, akkor ott van.
Olyan, hogy sütemény osztogatás otthonra mindenkinek, meg, hogy még a munkahelyére is vigyen na az persze. Meg 86 félét odasüttetni.
Nem szeretnénk.
Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé.
Akárhogy is valahol meg kell fogni a pénzt. Ezennel megragadom az alkalmat, ha van bármi olyan tanács amit szívesen megosztanál velünk, hogy mi ne kövessük el azt a hibát amit te, szívesen fogadjuk.
A torta természetesen 3 részből áll, 3 féle ízben, akinek egyik sem jön be, az majd eszik még egy kirántott húst.
9.-nél a pont!!!
FOTÓS
Eszem megáll, hogy mi pénzt el mernek kérni, mondjuk aki annyira hülye, hogy kifizeti nekik, miközben mindenkinél ott a 4K-s teló.
#12: Azt ugye tudod, hogy a 4K egy mozgóképek felbontását leíró szabvány neve? Mondjuk nyilván nem tudod. Nagyjából ennyire lehet komolyan venni a válaszodat is.
Kérdező: A Ti esküvőtök, olyan legyen amilyet Ti szeretnétek, ezzel nincs baj. A motivációd az ami engem személy szerint zavar, hogy már ide is magyarázkodva jöttél, sértettség sugárzik a soraidból. Kell ez a “nyuszika b457d meg a fűnyíródat” hozzáállás az esküvőd kapcsán?
12
Hiába raknak eléd egy jó varrógépet, attól te még nem fogsz tudni ruhát varrni. Normális fotókhoz profi fotós kell profi géppel.
9-es vagyok (a fotós)
Természetesen egy szóval nem állítottam, hogy egy képzetlen ember olyan professzionális szintű fotókat tudna csinálni a drága telójával, mint egy profi fotós (hiszen nem a készüléken múlik, hanem a fény- és kompozíciós ismereteken, az instruáláson, az utómunkán stb).
Egyszerűen csak annyit akartam javasolni, hogy ha már ennyire borzasztó fontos a spórolás, akkor mondjanak le a professzionális képekről, és helyette legyenek amatőr képek, amik szintén lehetnek nagyon jók és szép emlékek. Ugyanis az esküvői kiadásoknak pont ez az a szeglete, amin rohadt sokat lehet spórolni, és szerintem nem veszít vele akkorát az ember.
Elég sok olyan lagzin voltam, ahol nem volt profi fotós, és így is szuper volt, nyilván a giccses bepózoltatott sablonképek nem voltak, de szerintem lehet élni nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!