Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet lagzi édes sütemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet lagzi édes sütemény nélkül is igaz?

Figyelt kérdés

Azt beszéltük, hogy mi a francnak az az átkozott sütemény. Mikor 3 fogással telizabálja magát mindenki, utána még egy szelet tortát leprésel a száján.

Közben meg a jónép még azért vedel is. Akkor mikor fog süteményt enni?

Természetesen sós, sajtos, tepertős pogácsa rúd stb, az lesz hogy szívja a piát. Meg ha valaki két tánc között valamit bekapna, akkor ott van.

Olyan, hogy sütemény osztogatás otthonra mindenkinek, meg, hogy még a munkahelyére is vigyen na az persze. Meg 86 félét odasüttetni.

Nem szeretnénk.

Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé.

Akárhogy is valahol meg kell fogni a pénzt. Ezennel megragadom az alkalmat, ha van bármi olyan tanács amit szívesen megosztanál velünk, hogy mi ne kövessük el azt a hibát amit te, szívesen fogadjuk.

A torta természetesen 3 részből áll, 3 féle ízben, akinek egyik sem jön be, az majd eszik még egy kirántott húst.

tegnap 17:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Kell süti. Pár különböző fajta. Esetleg megkérhettek egy rokont vagy barátot, valakit, hogy süssön. Nem kell otthonra adni, de ott nagyon hiányozna. Még akkor is, ha "3 fogással telizabálja magát mindenki". Ja, a kedves rokonaitok és barátaitok.
tegnap 19:01
 12/31 anonim ***** válasza:
31%

9.-nél a pont!!!

FOTÓS

Eszem megáll, hogy mi pénzt el mernek kérni, mondjuk aki annyira hülye, hogy kifizeti nekik, miközben mindenkinél ott a 4K-s teló.

tegnap 19:10
 13/31 anonim ***** válasza:
79%

#12: Azt ugye tudod, hogy a 4K egy mozgóképek felbontását leíró szabvány neve? Mondjuk nyilván nem tudod. Nagyjából ennyire lehet komolyan venni a válaszodat is.

Kérdező: A Ti esküvőtök, olyan legyen amilyet Ti szeretnétek, ezzel nincs baj. A motivációd az ami engem személy szerint zavar, hogy már ide is magyarázkodva jöttél, sértettség sugárzik a soraidból. Kell ez a “nyuszika b457d meg a fűnyíródat” hozzáállás az esküvőd kapcsán?

tegnap 19:15
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
13. Te...
tegnap 19:24
 15/31 anonim ***** válasza:
Érveket olvashattak! :)
tegnap 19:44
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

12

Hiába raknak eléd egy jó varrógépet, attól te még nem fogsz tudni ruhát varrni. Normális fotókhoz profi fotós kell profi géppel.

tegnap 19:44
 17/31 anonim ***** válasza:
44%
16. Jó, de egy esküvőre akkor sem fizetnék 3-500-at fotósnak. A repülőjegyem volt 350 Japánba.
tegnap 19:49
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
#17: Kimondtad a lényeget. Te nem tennéd. Más azért megteheti, hogy kifizeti a reális ellenértékét annak ha valaki közel száz órát áldoz az életéből arra, hogy Neki milliós felszereléssel és drágán megszerzett tudással szép emlékeket készítsen?
tegnap 20:18
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

9-es vagyok (a fotós)

Természetesen egy szóval nem állítottam, hogy egy képzetlen ember olyan professzionális szintű fotókat tudna csinálni a drága telójával, mint egy profi fotós (hiszen nem a készüléken múlik, hanem a fény- és kompozíciós ismereteken, az instruáláson, az utómunkán stb).

Egyszerűen csak annyit akartam javasolni, hogy ha már ennyire borzasztó fontos a spórolás, akkor mondjanak le a professzionális képekről, és helyette legyenek amatőr képek, amik szintén lehetnek nagyon jók és szép emlékek. Ugyanis az esküvői kiadásoknak pont ez az a szeglete, amin rohadt sokat lehet spórolni, és szerintem nem veszít vele akkorát az ember.

Elég sok olyan lagzin voltam, ahol nem volt profi fotós, és így is szuper volt, nyilván a giccses bepózoltatott sablonképek nem voltak, de szerintem lehet élni nélkülük.

tegnap 20:27
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ilyen lagzi, de a kérdésfeltevés stílusa valami borzalom. Nem is értem, ide most tényleg tanácsok kellenek, vagy vállveregetés. Nálunk voltak sütik, meglepően jól fogytak, bár "zabált" a násznép rendesen. És köszönőajándék helyett is süticsomagot kaptak a vendégeink, amit otthon, fáradtan, nyugiban megeszegethettek. Én vendégként nagyon rosszul érezném magam, ha a pár szerint "zabálok, vedelek", ha nem ízlik a torta, úgy jártam, de közben azért adjam a nászajándékot és dobáljam a borítékot a menyasszonytáncba. Ha meg kell fogni a pénzt, ajánlom pl a dekort. Tudom, hogy nem lehet mindenki kedvére tenni, de azért a násznép sem csak egy biodíszlet a fotókhoz, hanem elvileg a pár kedves ismerősei...
tegnap 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!