Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet lagzi édes sütemény nélkül is igaz?
Azt beszéltük, hogy mi a francnak az az átkozott sütemény. Mikor 3 fogással telizabálja magát mindenki, utána még egy szelet tortát leprésel a száján.
Közben meg a jónép még azért vedel is. Akkor mikor fog süteményt enni?
Természetesen sós, sajtos, tepertős pogácsa rúd stb, az lesz hogy szívja a piát. Meg ha valaki két tánc között valamit bekapna, akkor ott van.
Olyan, hogy sütemény osztogatás otthonra mindenkinek, meg, hogy még a munkahelyére is vigyen na az persze. Meg 86 félét odasüttetni.
Nem szeretnénk.
Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé.
Akárhogy is valahol meg kell fogni a pénzt. Ezennel megragadom az alkalmat, ha van bármi olyan tanács amit szívesen megosztanál velünk, hogy mi ne kövessük el azt a hibát amit te, szívesen fogadjuk.
A torta természetesen 3 részből áll, 3 féle ízben, akinek egyik sem jön be, az majd eszik még egy kirántott húst.
#29 bocsi, de neked hogy jöttek ki ezek a számok, nem teljesen értem. Szerintem a költség meg a munkaóra sem stimmel egy esküvő esetében.
Bocs, hogy eltértem a tárgytól, de ahogy elnézem, a kérdezőt már úgysem érdekli az egész.
(9 és 19-es vagyok)
"Mi nem vagyunk édesszájúak, mi nem igényeljük, a mi nagy napunk, nem másé."
De gondolom lesznek vendégek is, akiket viszont ti hívtatok és esetleg lehetne keresni a kedvüket, hátha szívesen ennének egy linzert vagy egy zserbót.
A mi esküvőnkön is "telezabálta" magát a násznép, de volt édes, sós és torta is. Nyilván maradt, de nem azért rendeltük ezeket, hogy a munkahelyre csomagoljunk belőle:) Ésszerű keretek közt. Amúgy a nagynéném vállalta, hogy süt sütit, ezen felül teasüteményt rendeltünk cukrászdából, ahol a sajtos rudat meg a pogácsát. Hát nem ez volt az esküvői költségek dandárja.
Tortát egyet rendeltünk és még kettőt kaptunk rokonoktól, elég jól fogytak azok is.
Azt gondolom, ha már lakodalom, akkor legyen valami süti is. De nyilván ti döntötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!