Mit csináljak keksz alapú süti alja kemény maradt? Szóval a keksz nem puhult meg.
Tejet onts bele es mehet a hutobe.
Nem raktal eleg folyadekot a felette levo retegre
Nekem akkor lett ilyen, ha túlvajaztam. Korábban soha nem készítettem, és a megadott mennyiséget pontosan betartva olyan lett mint a nedves homok formába tapicskolás előtt. Megdupláztam az olvasztott vaj mennyiségét, és olyan kemény lett, hogy nem lehetett elvágni éles késsel sem.
A rutinosak szerint az eredeti állapota volt jó. A módosítás miatt lett kemény.
Köszönöm! Sajna a tej ráöntés nem oké.
Végülis még egy keksz réteg, puding és rá a kész elrontott süti. Remélem 15 ra összeáll.
Mi az a 15 ra összeáll? Ma délután 3 órára?
Hát én inkább úgy menteném, hogy pohárkrémként tálalnám, a keksz alap meg kuka.
Jól értem, ma raktad össze, és mára kell?
Hát akkor annyit tudsz csinálni, hogy tanulsz a hibádból, és legközelebb 2 nappal korábban kezded el.
Ha puha lenne nem is tudnád kivágni szeletekre.
Jó ha van a keksz rétegnek tartási.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!