Milyen tésztából csináljam a gitár-tortát? Kb. mennyi alapanyag kell hozzá?
Életnagyságú elektromos gitár alakú tortát készülök megsütni. Szerintetek hogy érdemes? Valami kevert tésztából, amit formára nyeszetelek, vagy esetleg valami töményből, mint pl. a keksz tekercs vagy a kókuszgolyó (mivel ez jobban formázható). Utóbbihoz viszont rengeteg anyag kell, ami megfizethetetlen, vagy nem? A sima tésztához mennyi alapanyag kell kb.? És miféle tésztából süssem? Mivel ízesítsem, hogy ne csússzon szét, de legyen íze?
Fondant bevonatra gondoltam, a külsejét szerintem megoldom, csak nem tudom, mi legyen maga a tészta.
Segítséééég :))
köszönöm :)
Én olajos piskótából csinálnám. Azt szépem lehet formára vágni. Nem is fog szétcsúszni se. Ez a piskóta még magában is nagyon finom. Lekvárral vagy krémmel is megkenheted, nem igényel sokat és így szét se fog csúszni.
Én a gitár nyakát hasonlóan készíteném el, mint a méterest, így aki pundingos krémkedvelő az onnan szel és ugyanúgy mehet az is az olajos piskótából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!