Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyedül menyasszonyként el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül menyasszonyként el lehet intézni mindent?

Figyelt kérdés

A vőlegényem nem akar a szervezésben részt venni, csak majd ott lenni.

Egyedül elintézhetem a helyszín bejárást, a szolgáltatókkal való találkozást? Vagy mindenképp kell az ő jelenléte is?

jan. 13. 14:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az anyakönyvi hivatalba kell a jelenléte, a templomi esküvőhöz is, ha lesz. Tanc próbán is ott kell lenni. Helyszínt igazából tudsz egyedül. De őszintén, szerintem nagyon gondold át, így akarod - e. Jó esetben ez egy szép dolog, amit a pár alakít ki, úgy hogy mindkettőnek megfeleljen. Szerintem nagyon red flag ha őt ez ennyire nem érdekli.
jan. 13. 15:05
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hogy ottlegyen de eleg furcsa ez igy
jan. 13. 15:05
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Fotós vagyok, nem szoktam olyan párokkal szerződni ahol az egyik fél nem kíváncsi rám.
jan. 13. 15:07
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek (akár menyasszony, akár vőlegény) szokták magukat az utolsó pillanatban meggondolni - és mégsem lesz esküvő. Úgyhogy a szolgáltató oldaláról nézve tökéletesen megértem #3 válaszolót.
jan. 13. 15:14
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

#4: Ha meggondolja magát az a legkisebb rossz szolgáltatói szempontból, hiszen a foglaló, illetve a lemondás dátumától függően a megbízási díj egy része ilyenkor nálam marad/hozzám kerül, dolgozni meg nem kell vele.

A nagyobb baj inkább az, hogy én a szerelmüket kell, hogy fotózzam. Ha nincs, azt nehéz fényképezni. Én szeretek jó anyagot csinálni, de ehhez kell a pár is, hozzáállásban is.

jan. 13. 15:17
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak az anyakönyvvezetőnél kell megjelennie amikor bejelentkeztek.
jan. 13. 15:21
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vészmadárkodom, nem ismerlek titeket, de ez volt az exemmel. Előrebocsátom, most már tudom hogy mennyire fura is volt ez az egész, de akkor valahogy nem tűnt fel - vagy nem akartam észrevenni.

Én terveztem meg az egészet - azaz nem, mert nem bírtam volna, az anyukája csinálta az oroszlánrészét.

Eleinte még csak-csak oké is lett volna, de arra se volt már hajlandó, hogy egy kva időpontot lebeszéljen a saját apjával, hogy elmenjenek öltönyt venni. Nem, én találjam ki hogy neki hogy jó a munka miatt, az apja hogy ér rá, és szervezzem le ezt is.

(Amúgy nem is értem, mert elvileg zöld kezet kaptam a szervezésben, egyszer sem kérdezett rá semmire, rám hagyta, legyen úgy ahogy akarom. Aztán én és az anyukája lettünk a szemetek, amiért szerveztünk egy esküvőt??)

Ciki volt, hogy videochatben beszéltem a fotóssal, videóssal, ceremóniamesterrel, és mindháromnál egyedül. Ez még oké lett volna, de ők is furcsállták, hogy csak én vagyok jelen (jöttem a hülye kifogásokkal, hogy éppnincsitthon, satöbbi)

Amúgy magát az esküvőt le lehet szervezni a vőlegény nélkül, pláne ha van segítséged.

De ezen a ponton azért megállnék elgondolkozni, mert valami nem feltétlenül kerek. Egyikőtök - vagy mindkettőtök - talán nem veszi figyelembe a másik érzéseit.

jan. 13. 15:25
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Hat jol gondold meg, hogyha mar ebben sem akar resztvenni, a gyerekek korul szerinted mit fog csinalni?
jan. 13. 15:26
 9/25 anonim ***** válasza:
57%
Munkatársnőm egy sima Ipone 5 mobillal elintézte. 1 telefon a hivatalba, meg egy az esküvőszervezőnek. 3-4 megbeszélés, meg pár e-mail, és ennyi. Jó, nem voltak galambok, fehér hintó, törpeszex, sem sertésborotválás.
jan. 13. 16:04
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Igy olyan mintha magadat vennéd el.
jan. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!