Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168-170 centihez tenyleg sok a 60-62 kg menyasszonykent?
En orulok hogy vegre van csipom es fenekem, plusz megid lapos a hasam. Anyam azt mondja h most mar fogyozzak, hetvegen lesz az eskuvom, nekem kell a legjobban kineznem. Ne egyek annyit. Megjegyzem nem eszek sokat, annyit eszek mint a fogamzasgatlo szedese elott, akkor 53 kg voltam, nem voltak idomaim (szerintem). Feleslegesnek tartom a drasztikus valtozast egy nap miatt, mert mar tenyleg igy latom. Lattam h masoknal is prpbalnak beleszolni a dolgpkba. Az emberekbe belenevelik h ez lesz eletem legszebb napja, anya szerint is, szerintem nem, ez egy a sok kozul. Szeretem a parom de nem erzem azt hogy ki kellene fordulnom onmagambol egy nap miatt.
Szerintetek is fogyjak?
ez mekkora hülyeség már bocs...
végre jól érzed magad vannak idomaid anyukádék hülyesége meg miatt inkább koplalnál? nem inkább féltékenyek, hogy végre vannak idomaid???
nem attól lesz ez a legszebb napod, mert lefogysz 5 kilót...
anyukádéknak elég hülye felfogása van, ha te jól érzed magad a testedben és a párod így szeret és így akar téged, akkor ne anyukád mondja már meg, hogy te hogyan festesz a legjobban!
Fogyni???
Butaság...
Én, még aznap is fogytam a ruhából... reggel még passzolt a ruha, estére majdhogynem lötyögött rajtam a sok izgalom, a meleg, meg a sok tánc miatt...
Megkönnyebbülés volt átöltözni a menyecskeruhába.
Eszedbe ne jusson fogyni és aznap reggel reggelizzetek meg együtt rendesen, adj egy fél-egy órát magatoknak, hogy relaxáljatok! Később még szép emlék is lesz! :)
Egy nap miatt, nem éri meg magad kikészíteni, bárki-bármit mondd!
Ints be anyádnak, csinos leszel. Sok boldogságot :)
30/f
Édes Istenem, egyik barátnőm anyja is ilyen hülyeségeket mondogat a lányának.
Eleve ez a "mosmá fogyózzá" általában oda fajul, hogy az illető nem eszik, aztán a kétszeresét vissza hízza.
Sok boldogságot, majd esküvő után ráérsz edzeni és odafigyelni az étkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!