Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168-170 centihez tenyleg sok a 60-62 kg menyasszonykent?
En orulok hogy vegre van csipom es fenekem, plusz megid lapos a hasam. Anyam azt mondja h most mar fogyozzak, hetvegen lesz az eskuvom, nekem kell a legjobban kineznem. Ne egyek annyit. Megjegyzem nem eszek sokat, annyit eszek mint a fogamzasgatlo szedese elott, akkor 53 kg voltam, nem voltak idomaim (szerintem). Feleslegesnek tartom a drasztikus valtozast egy nap miatt, mert mar tenyleg igy latom. Lattam h masoknal is prpbalnak beleszolni a dolgpkba. Az emberekbe belenevelik h ez lesz eletem legszebb napja, anya szerint is, szerintem nem, ez egy a sok kozul. Szeretem a parom de nem erzem azt hogy ki kellene fordulnom onmagambol egy nap miatt.
Szerintetek is fogyjak?
Hat ez meg a masik. Meg a ruha ugyis erre a meretre lesz. Most akkor miert fogynek ki belole teljesen.
De nem baj.
Koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold :)
Szerintem nem kell fogynod.Pontosan jó vagy így.
Te azt írtad magadról, hogy dicsérnek privátban milyen intelligens válaszoló vagy.Ez a válaszod nem erre utal.😃
Pedig, ha a brácsa és a golyók együttes szakítószilárdságát figyelembe veszed, akkor könnyen belátnod, hogy 8as igazat mond. :D
30/f
162 centi vagyok, 62 kiló, és ezzel fogok férjhez menni két hónap múlva, így áll jól a menyasszonyi és menyecskeruhám is. Anyámnak eszébe sem jut baszlatni, pedig arányaiban nagyobb darab vagyok, mint te... Próbálkozzon csak meg vele.
Attól, hogy férjhez megyek, még nem fogom magam szoliban lepirítani ha egyébként fehér bőrű vagyok, nem fogok póthajat betetetni, ha egyébként nincs, és nem leszek kikenve, ha amúgy nem sminkelek... És nem fogok lefogyni, mert ez az, amit kényelmesen tartok (voltam 20 kilóval több sajnos)...
Hétvégére maximum vizet tudsz fogyni, ami nem túl szerencsés egy pörgős napon.
Szerintem nem! Vannak olyan anyák,akiknek ez a mániájuk.
Én 162 cm vagyok,Elvileg 58 kg - nak kellene lennem. De boldog lennék 70 alatt,álomsúly a 68 ! Alá nem mennék,mert szerintem nem lenne már nőies az alakom. + Így még lenne miből lemennie,ha baj van.
Inkább majd formálodni szeretnék.
A leírás alapján, jó alakod van.Az a fő,hogy neked és a párodnak jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!