Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy élnéd ezt meg menyasszonyként?
Figyelt kérdés
A szüleidtől 400 km-re élsz, ott is tartjátok az esküvőt. Nem nagyot, szűk családi kör. A szüleid közlik, hogy mivel apádat nem engedték el szabira az esküvő idejére, nem jön egyikőjük sem el. Időben lett szólva.2012. máj. 9. 17:18
1/28 anonim válasza:
még ha kirúgnának is ott lennék a lányom esküvőjén! Anyukád miért nem megy? Nem értem!
2/28 anonim válasza:
Akkor tartsátok ott, ahol éltek.
Ezek után én nem nagyon kaparnék a szülők után.
3/28 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon fájna,hogy nem lehetnek ott, sajnos ezzel meg kell barátkoznod. Sajnálom :(
4/28 anonim válasza:
Azért apukádnak sem lehet könnyű, hogy nem lehet ott. A mai világban elég fontos a munkahely. Gondolom anyukád szolidál vele. Bár ő elmehetne, dehát, ha egyszer így érzi, hogy ez a helyesebb... Én a helyében elmennék, dehát nem látok bele a fejébe, ő miért nem. Lehet, hogy a párodat sem kedveli annyira.
5/28 anonim válasza:
Ez elfogadhatatalan! Bárhogyan is, de megoldanám, hogy ott legyek a saját gyermekem legfontosabb napján!
6/28 anonim válasza:
Mit ne mondjak, elég jak, elég ramaty érzés lenne. Én biztos, hogy akkor a saját lakhelyemre tenném át a lagzit.
7/28 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm esete ez, amit írok, és kíváncsi vagyok, ki hogy élné ezt meg, ha ebbe a helyzetbe kerülne.
Hát talán szolidaritást vállalt az anya, de szerintem ismerve őket, inkább arról lehetett szó, hogy a férje nem engedte, hogy csak egymaga elmenjen.
2012. máj. 9. 17:29
8/28 A kérdező kommentje:
Ja és az esküvő azért ott lett tartva, mert a menyasszony ott ismerte meg a férjét és ott is telepedtek le utána.
2012. máj. 9. 17:33
9/28 anonim válasza:
Rosszul esne, de a mai gazdasági helyzetben megérteném. Sajna az csak hivatalosan van, hogy a szabadságod X részével te rendelkezel... Az, hogy az anya nem megy... Hát, gondolom nem akar magyarázkodni. :S
10/28 anonim válasza:
Hát az én apukám tuti eljönne még akkor is ha kirugnák a munkahelyéröl!
Nem értem az ilyen embereket!Én nem is tudom..... de...nemtudom :) szarul esne de nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!