Mit csinalnal ebben a helyzetben? Hogyan elned meg?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel hogy bortonben vagy, ahol:
Minden nap 7 orara be vagy zarva egy olyan szobaba, ahol van egy szamitogep es internezni tudsz rajta, de se filmet se zenet nem jatszhatsz le.
A maradek idodben egy masik szobaban kell valamilyen fizikai munkat csinalni. Legyen mondjuk az, hogy pakolni.
Ezen kivul meg mar csak maradt 3-4 orad arra, hogy aludj, mert reggel kezdodik minden elolrol.
Szuneted nincs napkozben, csak annyi hogy eszel.
A kiszabadulasod napja augusztus 28.
Mivel nyugtatnad a gondolataid, hogy lennel kepes ezt kivarni? Te mit tennel?
/az most mindegy, hogy miert tettem fel a kerdest. A szituaciot kepzeljetek csak el es arra valaszoljatok, hogy ebben az esetben ti hogy elnetek ezt meg./
2011. júl. 29. 16:19
1/6 anonim válasza:
Már nincs messze, csak egy hónap, elképzelném, mit szeretnék kint csinálni, de csak úgy nem zárnak valakit be, lehet gondolkodnék, hogy mit csesztem el ennyire.
2/6 A kérdező kommentje:
A bortont ne ugy kepzeld el, hogy azert csuktak le, mert rossz voltal, hanem az inkabb csak egy hasonlat.
2011. júl. 29. 16:23
3/6 anonim válasza:
én ki lennék akadva az alváson.nekem kevés lenne.ha lehet megcserélném a net és és az alvás idejét:)
4/6 anonim válasza:
Én meghalnék, ha csak ennyit tudnék aludni. Egyébként meg számolnám vissza a napokat, csak egy hónap, az meg már mindjárt itt van.
5/6 anonim válasza:
na mi lesz augusztus 28-án és miért nem tudsz filmet nézni?:DDD amúgy nem használnám ki a netezés időt hanem valami mást csinálnék, festenék, rajzolnék vagy valami ilyesmi. és mondjuk 2 órát neteznék és válaszolnék ilyen fura kérdésekre :D
6/6 anonim válasza:
Semmiképpen nem számolnám a napokat, mert akkor sokkal nehezebb kivárni. A 7 óra gépezésből néhányat átaludnék, a maradék időben meg fölmennék a mekre, és elolvasnék sok-sok jó könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!