Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te hogy élnéd ezt meg menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy élnéd ezt meg menyasszonyként?

Figyelt kérdés
A szüleidtől 400 km-re élsz, ott is tartjátok az esküvőt. Nem nagyot, szűk családi kör. A szüleid közlik, hogy mivel apádat nem engedték el szabira az esküvő idejére, nem jön egyikőjük sem el. Időben lett szólva.
2012. máj. 9. 17:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
20as vagyok a végét elhagytam: a munkahely még ok, mert meg kell becsülni, de nem hagynám akkor sem annyiban, de hogy az anyja ilyet mond? az már gáz. Nekem se valami fényes a kapcsolatom az anyámmal,nincs valami jó munkahelye havi 50 ezret keres,szívbeteg,nagyon kemény visszeres, (amik kifogások lehetnének,mert nem bírja miattuk a hosszú utat)de akár hogyan is van,elintézte a szabit, és eljön 300 km-el idébb az esküvőmre.
2012. máj. 10. 13:33
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát még ha rossz a viszony a lány és a szülei között, akkor is furcsa, de egyébként a kérdésemet ihlető esetben erről nem volt szó. Nem ellenezték a házasságot meg semmi ilyesmi.
2012. máj. 10. 13:39
 23/28 anonim ***** válasza:
78%

Apukád egyrészt megértem.Sajnos vannak olyan mocs*os munkahelyek, ahol kakilnak a dolgozókra.Saját tapasztalatból mondom.

Írják páran, hogy az ő apja akkor is elmenne, ha kirúgnák.Na igen, de nem tudhatjuk, hogy ha az ő apját kirúgnák, meg tudnának-e élni. Gondolom 50körüli az apuka, s nem szívesen veszik fel ilyen korba az embert.

Miből fizetnék utána a számlákat,miből ennének.

Ebből a szempontból őt sajnálom, biztos nagyon fájhat neki.Hidd el.

Anyudat viszont nem értem.

2012. máj. 17. 20:25
 24/28 anonim ***** válasza:
43%
Átrakatnám egy másik napra vagy a másik városban is megtartanám, mondjuk templomit, hogy a szüleim is ott legyenek. Erre megoldást kell találni, de nem itt a gyakorin. Kompromisszum!
2012. máj. 17. 20:40
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam végig a válaszokat, de van egy nagyon régi szokás, hagyomány. Az esküvőt a menyasszony családjának (szüleinek) lakóhelyén tartják. Ugyanis a férfi veszi el a nőt, nem a nő lohol a férfi után. Ezzel nagyjából megspóroltad volna a balhét.

Egyébként: nem hiszem el, hogy apukád nem kap szabit a lánya esküvőjére. Nem tudom, mi a foglalkozása, de valószínűleg nem a megfelelő módon kérte. Lehet, hogy nem is kérte, csak jó kifogás sosem rossz.

2012. máj. 17. 20:49
 26/28 A kérdező kommentje:

Gondolom azért nem helyezték át, mert a férfi részéről több embert érintett volna, a testvéreit, a családjaikat. Egy ember miatt utazzon az összes többi? És tök mindegy, ha ott is lett volna tartva, akkor sem tudott volna elmenni, mert aznap dolgozott egész nap. Semmivel sem lett volna kisegítve, ha a munkahelyétől 1 km-re lett volna tartva a lagzi.

Ráadásul az utolsó pillanatban nyögték be, hogy nem tudnak menni. Vagyis hogy az apa nem tud, az anya meg nem akar.

2012. máj. 17. 20:54
 27/28 anonim ***** válasza:
30%

én arra gondolnék, hogy nincs pénzük erre, és a külföldiek előtt nem akarnak beégni szerény ajándékokkal, vagy ilyesmi.

plusz az utiköltség,etc, etc.

2012. máj. 17. 21:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Az apát még megérteném, de az anyát nem..
2012. máj. 17. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!