Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a menyasszonykís...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a menyasszonykísérésről?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, közben lett egy mostohatestvére és a lány felkérte kísérőnek az esküvőre, mert nőtlen fiú kell, de mi még nem házasodunk. Én egyedül leszek az egész menetben így, idegenek között, senkit nem ismerek a családjából. Ezt így szokás?

szept. 7. 18:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%

Ez még divat?

Én egyszer régen voltam ilyen esküvőn, ott a menyasszonyt kísérő pasinak a párjával ment a vőlegény a menetben.

szept. 7. 19:00
 2/26 A kérdező kommentje:
Templomi esküvőnél divat, párom azt mondta addig sétálok a menetben valaki mellett
szept. 7. 19:03
 3/26 anonim válasza:
34%
Én erről még sosem hallottam. De ha ilyen van, valaki a párod családjából csatlakozhatna hozzád, hogy ne legyél egyedül. Kissé fura az egész, meg a párod hozzáállása is.
szept. 7. 19:08
 4/26 A kérdező kommentje:
A nőtlen fiatal férfinak kell kísérniba templomba elvileg szokás. Csak ilyenkor szerintem kínos, ha a párom meg egyedül hagy, szerintetek nem?
szept. 7. 19:09
 5/26 anonim ***** válasza:
65%
Ketté nem tud szakadni. Ez egy megszoksz vagy megszöksz helyzet. 🤷🏼‍♀️
szept. 7. 19:10
 6/26 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom. Nem is fogok vele veszekedni, mondtam neki, hogy szerintem ez fura, de együtt tudok vele élni, a menyasszony boldogsága a fontos.
szept. 7. 19:12
 7/26 anonim ***** válasza:
63%
De ha még nem vagytok házasok, akkor nem olyan fura azért, hogy egyedül kell lenned mindenféle helyzetben, pl. egy ilyenben is... De szerintem inkább az a fura, hogy már egy éve együtt vagytok, mégsem ismersz senkit a családjából... Ennek alapján azt is megkérdőjelezném, hogy mennyire komoly a kapcsolatotok...
szept. 7. 19:31
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem az apa kíséri a menyasszonyt?

Egyébként meg, azt a pár lépést a padsorok között csak kibírod

szept. 7. 20:36
 9/26 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem jogos. Én se örülnék neki. Nincs más ismerőse a menyasszonyak? Attól, hogyha mondjuk nem lenne házas, mert nem akar a pár esküvőt, mert amúgy hülyeség de lenne 2 gyerek és amúgy egy szép család, nőtlennek van tekintve, mert nem mennek paphoz egyből?
szept. 7. 20:37
 10/26 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk pl sosem volt ilyen szokás, szóval nem igazán tudom, hogy mit takar ez a menyasszony kísérés.

Ha jól értem a házától kéne az utcán a párodnak a menyasszonyt kisérnie. Szerintem erre jobb lett volna egy olyan nőtlen fiút felkérni, aki szingli. Kicsit tapintatlan egy párt egy szinte senki által nem ismert szokás miatt szétszedni... De ha már így alakult, akkor ezt a kis időt kibírnám. Utána úgyis együtt vagytok.

szept. 7. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!