Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a menyasszonykís...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a menyasszonykísérésről?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, közben lett egy mostohatestvére és a lány felkérte kísérőnek az esküvőre, mert nőtlen fiú kell, de mi még nem házasodunk. Én egyedül leszek az egész menetben így, idegenek között, senkit nem ismerek a családjából. Ezt így szokás?

szept. 7. 18:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

2

Akkor a vőlegény mellett.

szept. 8. 09:25
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
De nem a levegőbe beszélek, amelyik esküvőn voltam anno, ott így volt (80-as évek). A lányos háztól ment a menet a templomig gyalog. A menyasszonyt egy jóbarát vezette a menet elején, a vőlegény pedig mögöttük ment a menyasszonyt vezető srác párjával.
szept. 8. 09:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen, itt nem arról van szó, hogy ki vezeti majd az oltárhoz - ami az édesapja dolga szokott lenni. Ez más.
szept. 8. 09:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a templomig vezeti. (Amúgy szerintem hülyeség, de biztos van, ahol még hagyomány.)
szept. 8. 09:42
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Szokás - a párod helyében eszem ágában nem lenne egy számomra idegen csajt kísérgetni, mikor ott van a barátnőm is. Bocs... kérjen meg mást a motohatesód.
szept. 11. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Párod anyukája mellett is mehetsz, vagy ha van más olyan személy, akit ismersz.

Én voltam már ilyen miatt egyedül menetben és ott helyben láttam egy idősebb nénit, hozzá csapódtam és elkezdtem vele beszélgetni, hogy milyen szép a menyasszony, ugye milyen szép idő van, stb. de én mindenhol feltalálom magam. Legrosszabb esetben csendben sétálsz valaki mellett, de abban sincs semmi különös. Utána úgyis végig veled lesz a párod.

szept. 19. 11:53
 17/26 anonim ***** válasza:
50%

"Legrosszabb esetben csendben sétálsz valaki mellett"

Egy ilyen menetben nem kell végig egy valaki mellett maradnia. Hol gyorsabban megy picit, hol lemarad, és akkor mindig más "mellett" fog menni - de valójában nem is "valaki mellett", hanem "az emberek között" és kész.

szept. 19. 20:40
 18/26 A kérdező kommentje:

Tényleg és amúgy ha a férjem lenne, akkor mi lenne a helyes?

Mert amúgy 8 hónapja együtt élünk, közös pénzügyekkel, szóval kvázi élettársak vagyunk

szept. 19. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Amúgy ismerek azért a családjából embereket, nem vadiedegnek, de nem töltünk azért sok időt együtt, a menyasszony családjából meg ugye senkit nem ismerek.

Párom anyukája se lesz ott, mert elváltak a szülei, így csak az apja lesz ott, meg az új felesége, aki a menyasszony anyukája

szept. 19. 21:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Az élettársak még nem férj-feleség.

De ha már a felesége lennél, akkor nem őt választották volna az adott szerepre, mert arra olyan kell, aki még nem nős, te magad írtad:

"mert nőtlen fiú kell".

szept. 19. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!