Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a menyasszonykísérésről?
Párod anyukája mellett is mehetsz, vagy ha van más olyan személy, akit ismersz.
Én voltam már ilyen miatt egyedül menetben és ott helyben láttam egy idősebb nénit, hozzá csapódtam és elkezdtem vele beszélgetni, hogy milyen szép a menyasszony, ugye milyen szép idő van, stb. de én mindenhol feltalálom magam. Legrosszabb esetben csendben sétálsz valaki mellett, de abban sincs semmi különös. Utána úgyis végig veled lesz a párod.
"Legrosszabb esetben csendben sétálsz valaki mellett"
Egy ilyen menetben nem kell végig egy valaki mellett maradnia. Hol gyorsabban megy picit, hol lemarad, és akkor mindig más "mellett" fog menni - de valójában nem is "valaki mellett", hanem "az emberek között" és kész.
Tényleg és amúgy ha a férjem lenne, akkor mi lenne a helyes?
Mert amúgy 8 hónapja együtt élünk, közös pénzügyekkel, szóval kvázi élettársak vagyunk
Amúgy ismerek azért a családjából embereket, nem vadiedegnek, de nem töltünk azért sok időt együtt, a menyasszony családjából meg ugye senkit nem ismerek.
Párom anyukája se lesz ott, mert elváltak a szülei, így csak az apja lesz ott, meg az új felesége, aki a menyasszony anyukája
Az élettársak még nem férj-feleség.
De ha már a felesége lennél, akkor nem őt választották volna az adott szerepre, mert arra olyan kell, aki még nem nős, te magad írtad:
"mert nőtlen fiú kell".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!